Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple noķer lielo zivi – Porsche pievienojas CarPlay

    Jaunākie raksti

    CarPlay ir paplašināts Apple iPhone atbalsts automašīnu oriģinālaprīkojuma ierīcēs, un ļauj laimīgajam auto+iPhone īpašniekam ērtāk un drošāk izmantot sava iPhone iespējas brauciena laikā, izmantojot Siri balss asistentu, skārienekrānu un auto vadības pogas. No aplikācijām pirmās nosaucamās ir Maps, Phone, Music un Messages, taču to skaits ar laiku pieaugs, klāt nākot Spotify, Podcast, Beats Radio, u.c. Pamatideja – kāpēc gan brauciena laikā ņemt rokā telefonu vai šķielēt tā ekrānā (kas, bez šaubām, nav savietojams ar satiksmes drošību), ja visu varam izdarīt ar balss asistenta palīdzību?

    Apple tikko izziņoja, ka Porsche ir pieslējies tiem auto ražotājiem, kas savos modeļos uzstādīs CarPlay izklaides sistēmu. Apple CarPlay nonākšana Porsche nevienam nebūs pārsteigums, jo Porsche pieder Volkswagen AG, kā arī Audi, SEAT, Skoda, Suzuki un Volkswagen jau apliecinājuši vēlmi sadarboties ar Apple.

    Sava iPhone saderību ar CarPlay var noskaidrot ātri – ja telefonu lādējam caur Lightening ligzdu, tad atbilde ir “sader”. Varam pateikt priekšā, ka šobrīd tie ir visi iPhone modeļi ar “5” un “6” nosaukumā – iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 un iPhone 6 Plus.

    Apple - CarPlay

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma