Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch safīra aizsargstikls esot gandrīz neiznīcināms

    Jaunākie raksti

    Apple ir apsolījis, ka Apple Watch safīra ekrāna aizsargstikli ir skrambu droši un pat neiznīcināmi ar vienkāršām metodēm. Te nākas norādīt, ka ne visas Apple Watch versijas ieguvušas safīru. Ar pastiprinātu pretskrambu drošību var lepoties tikai Apple Watch un Apple Watch Edition, bet ne Apple Watch Sport.

    Zināms, ka safīrs ir ļoti izturīgs materiāls, kas izturības ziņā piekāpjas dimantam, bet zemāk redzamajā video parādīts, ka Apple Watch ekrānu nevar saskrāpēt ar monētām, atslēgām, smilšpapīru. To nevar tik viegli sadauzīt ar āmuru un pat sabojāt ar urbjmašīnu.

    Reklāma


    Apple Watch viedpulksteņi būs nopērkami divos izmēros (38 mm un 42 mm) un trīs kolekcijās. Lētākie būs alumīnija korpusā tērptie Apple Watch (cenas sākot no $349 par 38 mm modeli un $399 par 42 mm modeli), mazliet dārgāki būs nerūsējošā tērauda korpusos tērptie Apple Watch sērijas pulksteņi (cenas sākot no $549 dolāriem par 38 mm modeli un $599 par 42 mm modeli) un paši dārgākie ekskluzīvie 18 karātu zelta korpusos tērptie Apple Watch Edition pulksteņi maksās sākot no $10 000. Ņemot vērā pulksteņu izmērus, kolekcijas un piedāvāto siksniņu un aplikāciju klāstu, tie būs ļoti plaši personalizējamas ierīces.

    Pulksteņi būs pasūtāmi jau no 10. aprīļa un ASV, Lielbritānijā, Ķīnā, Austrālijā, Kanādā, Francijā, Vācijā, Japānā un Honkongā nopērkami no 24. aprīļa. Zelta modeļi nebūs pieejami kurā katrā veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    10.04.2015 15:42

    Tagad skaidrs par cenu – tā tik liela tāpēc, ka ietver arī pārstrādes izdevumus. Safīra stiklu sadrupina, izmantojot īpašu tehnoloģiju, kas ir ļoti energo- un laikietilpīga.

    Andron MacBeton
    10.04.2015 11:07

    Dirsā pisties atkal modē?

    Pērkam pērkam pērkam! Ņemam kredītus un pērkam!

    Reklāma