Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook izlaiž Vine un Snapchat konkurentu Riff

    Jaunākie raksti

    Facebook izlaidis jaunu lietotni, kas daļēji funkciju un iespēju ziņā pārklājas ar Vine un Snapchat, bet tajā pašā laikā Riff piedāvā arī nebijušas iespējas. Riff paredzēta, lai vairāki cilvēki kopīgiem spēkiem varētu veidot video sižetiņu.

    riff

    Reklāma

    Riff iespēju klāstā ir līdz 20 sekunžu gara video uzņemšana un dalīšanās iespēja ar citiem Facebook lietotājiem. Pagaidām Riff iespēju klāstā nav pieejama nekāda veida video apstrāde un uzlabošana. Gluži kā daudzu līdzīgu lietotņu pirmsākumos, arī Riff pieļauj video uzņemšanu tikai ar pašu lietotni. Video importēšana no viedtālruņa nav iespējama.

    Riff pamatideja nav maksimāla Facebook Like skaita savākšana. Tā vietā Facebook mudina lietotājus veidot pašiem savu video saturu. Riff ierobežo arī izveidoto video apskates iespējas – tavus video redzēs tikai tavi draugi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kristaps194
    02.04.2015 11:06

    Šis ir pirmais… sociālo tīklu serviss(?), kas pa ilgiem laikiem mani uzrunā. Tā kā fb jau ir visi draugi, tad arī interesantāk veidot un dalīties. Vēl labāk, ka tikai starp draugiem un tikai ar ierīces kameru :)

    erikiss1
    02.04.2015 14:01

    Interesanti, kad uz WP platformas arī būs… :)

    Reklāma