Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pārdošanā nonāk LG Spirit vidējās klases Android viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis par viedtālruņa LG Spirit LTE pieejamību Latvijā. Šis vidējā līmeņa tālrunis nodrošina izcilas kvalitātes un pieejamas cenas (ap 180 EUR) kombināciju, piedāvājot dizaina un aprīkojuma elementus, kas parasti pieejami vien premium modeļos.

    LG Spirit aprīkots ar 4,7 collu lielu In-cell skārienjutīgu ekrānu un 8 megapikseļu kameru. In-cell touch tehnoloģija padara tālruņa izskatu plānāku, vienlaikus maksimizējot tā ekrāna izmēru un samazinot apmales. In-cell touch ekrāni piedāvā uzlabotu jutīgumu ar ātrāku skārienu atpazīšanu, labāku ekrāna redzamību ārtelpās un izteiksmīgāku attēlu.

    Reklāma

    LG Spirit ir radīts tā, lai ar viegli izliekto dizainu ērtāk iegultos lietotāja plaukstā, kamēr šī viedtālruņa ekrāna smalkais 3000mm rādiusa izliekums rada gludāku, pievilcīgāku profilu. Tālrunī arī iekļauts LG unikālais Rear Key dizains un tas atbalsta Quick Circle maciņa izmantošanu.

    LG Spirit atbalsta populārās lietotāja (UX) funkcijas, kas sākotnēji tika izstrādātas premium klases viedtālruņiem. Gesture Shot funkcija atvieglo lielisku selfiju uzņemšanu ar vienkāršu rokas žestu. LG ir paplašinājusi distanci no kuras kamera var atpazīt žestu līdz 1,5 metriem, lai pielāgotos populārajiem pagarinājumu rokturiem pašbilžu uzņemšanai. Glance View funkcija, kas debitēja G Flex2, ļauj lietotājiem ātri piekļūt tādai svarīgai informācijai kā jaunākajām ziņām vai neatbildētajiem zvaniem, vienkārši pavelkot uz leju jebkuru ekrāna daļu pat brīdī, kad ekrāns ir izslēgts.

    LG Spirit galvenās specifikācijas:

    • Displejs: 4.7 collas HD (312 ppi)
    • Čipkopa: 1.2GHz Quad-Core
    • Kamera: aizmugurējā – 8MP/ priekšējā 1MP
    • Atmiņa: 8GB / 1GB
    • Akumulators: 2,100mAh (izņemams)
    • Operētājsistēma: Android 5.0 Lollipop
    • Tīkls:  LTE Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps
    • Izmēri (G x P x B): 133.3 x 66.1 x 9.9mm
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ...
    30.03.2015 15:40

    Jāgaida apskats tagad :D

    Pacman
    30.03.2015 18:07

    Jauki, ka budžeta klases telefoni kļūst arvien aprīkotāki. Drīz varēšu pāriet no sava old school Nokia kluča uz viedtālruni netērējot vairāk par 200eur. Skatos tehnika lec tādiem soļiem uz priekšu, ka telefons par 500eur jau pēc gada skaitās novecojis.

    x
    30.03.2015 19:00
    Reply to  Pacman

    jau šodien var pāriet uz ļoti normālu VT par eur100.

    starp citu, tas arī viens no apsvērumiem – mainīt eur100 telefonu ik pa 2-3 gadiem.

    Kaspars
    31.03.2015 07:41
    Reply to  x

    Tu par nokia lumia vai? :)

    x
    31.03.2015 08:31
    Reply to  Kaspars

    tai skaitā – nav trahtunga ar androīda tjūnošanu, fona procesu killošanu un RAM monitorēšanu :)

    tikai nevajag par appshopu – nu nevajag cilvēkiem tos 3 miljardus nenotestētu aplikāciju, vajag 3-5, kuras tad arī izmanto.

    kristaps194
    31.03.2015 14:22
    Reply to  x

    Taisnība, ka vajag tikai kādas 3-5, bet, ja tās pašas, ko vajag darbojas nepienācīgi? Pašam pusotru gadu ir Lumia 920. Esmu ļoti apmierināts ar dzelzi un WP8.1 kā OS, bet aplikācijas ir tiešām nožēlojamas. Spotify nenormāli bremzē un aizveras; Messenger ir problēmas ar notifikācijām un pusuzrakstīts teksts var pazust tikai kāda mistiska gļuka dēļ, kas aizver lietotni; Waze ir pieejams tikai teorētiski, darbībā švaks (HERE Maps gan izcilas, ja vien būtu Waze sociālā elementa); Facebook aplikācijā kaudzēm mistisku gļuku; Twitter klienti gaužām nefunkcionāli, salīdzinot ar Android piedāvājumu (kaut vai oficiālais). Un Bing meklēšana neprot atrast vajadzīgo. Vienmēr jāatver IE, lai izmantotu Google. Tāpat Endomondo “is all over the place”. Vēl ļoti noderētu Chrome, lai nav jāatsakās no visām tā ērtībām citās platformās un beidzot nebūtu jāmeklē apkārtceļi, lai telefonā lasītu datorā atvērtos tabus.
    Tā kā tā. Prieks, ka ļoti labi strādā HERE Transit, kas Rīgā ir nenovērtējams. Tāpat OneDrive un OneNote integrācijas ir lieliskas. Bez Glance Screen un uzsitiena pa ekrānu atbloķēšanai arī būs grūti iztikt. Bet laiks atgriezties pie Android brīvības un urķējamības. Ja kādam manas problēmas nav aktuālas un ir vēlme izmēģināt WP, varat sazināties ar mani, lai tiktu pie Lumia 920 ar kaudzīti pričendāļu un garantiju :D

    Kaspars
    31.03.2015 14:37
    Reply to  kristaps194

    Daļēji jau kaut kam jāpiekrīt, piemēram Facebook mesenger tiešām gļukujoja, bet tieši taja pašā laikā viņš gļukoja arī uz android telefona, tāpēc no Facebook aplikācijas uz mobilajām ierīcēm atteicos pavisam – mobilā web versija strādā gana labi brīžos, kad tiešām vajag..
    Twitter aplikācija gan strādā krietni labāk nekā uz androida, noprotu, ka runa iet par multikontu klientiem? Nezinu, jo nelietoju..
    Endomondo arī strādā nevainojami(kas tieši bija par problēmām?)..
    Waze man strādā un vienmēr ir strādājis, vienīgā īpatnība, ka tas telefonam ļauj bloķēt ekrānu, ja iepriekšējā reizē tiek aizvērts apstādinot procesu (ja nospiež exit pašas aplikācijas izvēlnē, tad viss ok)
    Par IE un bingu pilnībā piekrītu, bet pēc savas peiredzes man atkal ir aizspriedumi tieši uz nadroid platformu..

    Vai spotify beidzot pieejams arī ne premium lietotājiem uz WP?
    Ļoti nesmuki bija, kad tie savulaik reklamēja, ka tas esot bez maksas uz isām mobilajām ierīcēm, bet reāli tas attiecās tikai uz android un iOS..

    kristaps194
    31.03.2015 16:42
    Reply to  Kaspars

    Jāatzīst, ka par Waze nedaudz sasteidzu. Neesmu lietojis jau gadu, jo toreiz vīlos, jo nebija ainavas režīma un, random brīžos nospiežot kādu pogu (piem., pievienot POI vai kā nu tos sauca) atmeta atpakaļ soli vai vispār aizvēra aplikāciju.
    Endomondo vēl pirms divām nedēļām mēdza nopauzēt vai pat nostopēt >1h treniņus, ja darbojas citās aplikācijās (piem., HERE kartēs, Spotify, WhatsApp). Mēģinot reģistrēt savas riteņbraukšanas efektivitāti svešā vietā, diezgan traucējoši.
    Par bezmaksas Spotify nezinu, jo jau ļoti ilgi lietoju ģimenes plānu, maksājot 4.30 eiras mēnesī. Citās ierīcēs (Andoid planšete, iPad Mini (pirmais) un pat vecā LG P500) negļuko un nebremzē tik kaitinoši. Tikko iedomājos, ka kā maksājošs klients varētu viņus pabakstīt, lai gan šaubos, ka ir jēga.
    Kopumā jau WP un Lumia ļoti patīk, bet tie mazie gļuki ikdienā salasās un traucē dzīvot :(

    P.S. Par tviteri tiešām domāju multikontus. +vēl bija labas fīčas uz klienta Falcon. Lai gan varbūt tā tikai nostaļģija :/

    Kaspars
    31.03.2015 17:07
    Reply to  kristaps194

    Par waze ir dzirdētas sūdzības, un nohaltūrējuši jau viņi ir..piemēram iespēju pārtraukt navigāciju tur nevar atrast – nav!
    Endomondo lietjis esmu tika dažas reizes (uz šī tālruņa), bet arī 2+h velobrauciena laikā viss bija ok, tiesa, neko citu tobrīd nelietoju..
    Nupat pamēģināju spotify, beidzot skan arī ne premium :)
    Būs jāpatestē, japaskatās kā strādā

    Bet kopumā tā jau ir, ka satura izstrādātāji pievērš pārlieku maz uzmanības šaj platformai :(

    Kaspars
    30.03.2015 19:07

    180eur par 100$ telefonu? Ā mītiskā garantija, kuru neviens nav redzējis, bet zin, ka tāda ir…

    tims
    31.03.2015 08:55

    Lēti androīdi galīgi nav laba ideja, tad jau labāk pielikt naudiņu un nopirkt G2 vai G3, bet ja lētumu gribās, tad jāņem Windows un āmen

    KlavsAnson
    31.03.2015 18:55

    Šim tālrunim jāmeklē versija H440N, jo tā ir aprīkota ar Snapdragon 410 nevis novecojušu mediatek

    Reklāma