Web Analytics
More
    Reklāma

    Google veidojot “Pony Express” – Gmail integrētu rēķinu apmaksas servisu

    Jaunākie raksti

    Google drīzumā grasās aprīkot Gmail ar rēķinu apmaksas iespējām. Projekts Google iekšienē tiekot dēvēts par Pony Express un avots ziņo, ka tas pie lietotājiem ASV nonāks līdz šī gada beigām. Gmail Pony Express iespēja veidota, lai tā aizstātu papīra rēķinus.

    Re/code norāda, ka Google šādā veidā vēlas pamazām iespiesties katra lietotāja finanšu ikdienā, piedāvājot vienkāršotus un ātrus risinājumus. Avots ziņo, ka Gmail lietotājiem nāksies norādīt sensitīvu informāciju rēķinu elektroniskai saņemšana. Google jau servisa pašā sākumā sadarbosies ar daudziem uzņēmumiem, kas šobrīd klientiem sūta rēķinus papīra formātā.

    Reklāma

    Gmail Pony Express pieļaus saistīt Gmail ar kādu no tiešsaistes maksāšanas instrumentiem, lai klients ar pāris klikšķiem spētu pārskatīt un apmaksāt saņemto rēķinu. Visticamāk, šis būs veids, kā Google reklamēs kādu savu maksājumu sistēmu. Pagaidām nav zināms, vai izmantotā maksājumu sistēma būs Google Wallet.

    Pony Express ļaus arī sadalīt rēķina apmaksu vairākiem cilvēkiem, piemēram, dzīvokļa biedriem. Par Gmail Pony Express iespējām nosūtīt naudu citam cilvēkam nekas netiek minēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ZigisP
    25.03.2015 10:56

    Vispār jau Pony Express ir kurjerserviss Krievijā.

    Reklāma