Web Analytics
More
    Reklāma

    Vector viedpulksteņi darbosies 30 dienas ar vienu uzlādes reizi

    Jaunākie raksti

    Google un Apple ir parādījuši, ka vismaz šobrīd nav iespējams nodrošināt kaut cik pieņemamu akumulatora darbības laiku ar tehnoloģiju milžu izveidotajām operētājsistēmām un to prasībām. Pebble darbojas alternatīvā lauciņā, piedāvājot ilgāku darbības laiku ar vienu uzlādi, bet zaudējot vairākas iespējas, kas ir pa zobam Android Wear un Apple Watch. Bet vai tirgū ir vieta vēl vienam Pebble līdziniekam?

    Atbilde ir – protams! It īpaši, ka šis līdzinieks piedāvā iespaidīgas 30 dienas ar vienu akumulatora uzlādes reizi. Vector ir viens no jaunākajiem spēlētājiem valkājamo viedierīču tirgū, bet ražotājs jau paspējis gūt milzīgu ievērību.

    Reklāma

    Vector piedāvājumā būs melnbalta ekrāna viedie pulksteņi, kas nesaņems skārienekrānus. Luna būs apaļais Vector viedpulkstenis un Meridian – kantainais. Abi veidoti klasiskā izskatā, lai tie maksimāli atgādinātu ierastu rokas pulksteņu izskatu. Pircēji varēs izvēlēties arī starp dažādām ādas, gumijas un metāla rokas siksnām.

    Vector piedāvās unikālu iespēju lietotāju neapgrūtināt ar paziņojumu lasīšanu. Par ienākošu ziņu informēs tikai pa ekrāna perimetru apvilkta līnija un lietotājs varēs izvēlēties – lasīt vai nelasīt saņemto ziņu. Pulksteņi piedāvās skaitīt soļus, rēķināt kalorijas, mērīt miega režīmus, skatīt kalendāra ierakstus un par lasīt RSS ziņas.

    Vector pulksteņi (atšķirībā no daža laba cita ražotāja) būs ar 50 metru ūdensdrošību un tie maksās $349 par Luna modeli un $199 par Meridian. Pulksteņi būs pieejami iegādei jau vasarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    24.03.2015 09:56

    smieklīgas vizualizācijas – prmajā bildē džeki par nav pūlējušies ielikt ciparus taisni plaknē…

    Briedis
    24.03.2015 15:32

    Izskatās simpātisks. Un par pieņemamu cenu.

    Reklāma