Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office nonāks ne tikai Samsung viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Microsoft un Samsung izziņoja sadarbību, kas Galaxy S6 jau rūpnīcā apgādāja ar Skype, OneDrive un OneNote lietotnēm. Microsoft lietotnēm ir izdalīta atsevišķa mape, bet lietotnes kāds varētu uzskatīt par lieku programmatūru – tās ir atspējojamas, bet ne pilnībā atinstalējamas.

    Microsoft un Samsung sadarbība turpināsies ar lietotņu nonākšanu arī Samsung planšetdatoros, kas iznāks šī gada laikā. Samsung planšetdatoros būs uzstādītas Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive un Skype lietotnes. Līdzvērtīgu sadarbību Microsoft varētu uzsākt arī ar citiem lielajiem ražotājiem.

    Reklāma

    Google ir izvēlējusies visiem ražotājiem uzspiest Android standarta lietotņu sākuma paketi, kurā ir Drive, Docs un Sheets lietotnes kopā ar vēl daudzām citām. Microsoft vēlas savas lietotnes novietot blakus Google veikumam, lai lietotājs izvēlas sev piemērotāko.

    Tiek norādīts, ka šādas milžu cīņas kārtējo reizi liek ciest lietotājiem. Daudzi nemaz nevēlas savās viedierīcēs izmantot ofisa aplikācijas, jo to darbināšana skārienekrānos nav diez ko ērta. Visticamāk, vairums lietotāju uzskatīs, ka Google un Microsoft lietotnes ir bezjēdzīgas, bremzē viedierīcu un centīsies no tām tikt vaļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma