Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook strādājot pie jaunas Phone lietotnes

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Facebook gatavo jaunu lietotni, kas varētu būt saistīta ar balss zvanu veikšanu un saņemšanu. Jau šobrīd Facebook Messenger lietotni var sasaistīt ar savu mobilā tālruņa numuru, kā arī veikt zvanus Wi-Fi tīklos, bet, visticamāk, Phone lietotne aizstās esošo viedtālruņa pamata zvanu lietotni (dialer).

    Facebook, protams, vēlēsies Phone lietotni saistīt ar lietotāju Facebook profiliem, piedāvājot informāciju un attēlus, kas parādīsies zvanu laikā. Daži Facebook lietotāji ziņo, ka piedāvājums uzstādīt Phone lietotni esot uz mirkli bijis redzams, bet tas nav tālāk nekur novedis – tiešsaistes lapa neesot pieejama.

    Reklāma

    Tiesa, Facebook vienmēr norādījuši, ka uzņēmums visu laiku nodarbojas ar dažādu iespēju izmēģināšanu un to skaitā ir arī vairākas nepublicētas lietotnes. Ļoti iespējams, ka vēl vienu Android zvanu veikšanas lietotni tā arī nekad neieraudzīsim. Bet, zinot pēdējā laika populāro servisu atšķelšanu dažādās lietotnēs (Facebook un Facebook Messenger, Swarm un Foursquare), varbūt arī Facebook balss zvani nonāks atsevišķā lietotnē.

    Facebook Phone

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ProxyFromDeep
    23.03.2015 13:17

    Nu nez …
    Es no sava telefona FB messendžeri aizsūtiju pa skuju taku . dēļ “ēdelīguma” un dēļ tā , ka “atsevišķi” .
    Un pie esošajiem tarifiem , ērtāk ir _vienkārši_ piezvanīt , nekā ņemties ar kautkādu bagojošu aplikāciju un/vai wifi ķerstīt .
    bet katram jau savs :)

    Ksspars Lccis
    23.03.2015 13:49
    Reply to  ProxyFromDeep

    tarifi jā. bet tas pats attiecas uz visiem vacapiem, vaiberiem, skaipu. Tu sāc redzēt jēgu tam visam, ka tev ir draudz draugu ārzemēs un vajag daudz runāt…

    ProxyFromDeep
    23.03.2015 14:12
    Reply to  Ksspars Lccis

    Bija laiks , kad telefons bija kā “garināmais” un spēja veikt zvanus arī :D
    Bija arī laiks , kad sarunu bija tik daudz , ka bija vēlme “baltās zeķēs aizmukt mežā”.
    Tagad telefonus remontēju un kolekcionēju , bet garās sarunas – tās lai paliek citiem :)

    Ar īsām ( nav viņu tomēr īpaši daudz ) starptautiskām sarunām rēķins dīži lielāks nepaliek . Toties roumingā esot , alu malkojot jūtūbīti skatīties , gan ir sālīti :)

    Reklāma