Web Analytics
More
    Reklāma

    Par HTC izpilddirektori kļūst Čera Vanga

    Jaunākie raksti

    HTC korporācijas valde līdzšinējo HTC priekšsēdētāju un līdzdibinātāju Čeru Vangu (Cher Wang) iecēluši par HTC galveno izpilddirektori, kas pienākumus uzsāk pildīt nekavējoties. Pīters Ču (Peter Chou) ieņems jaunu stratēģisku lomu, vadot nākotnes produktu inovācijas.

    „Nozarē ir vērojamas straujas pārmaiņas – viedtālruņi kļūst par mūsu personīgajiem centriem, kas mūs savieno ar viedo ierīču pasauli, kas nemitīgi attīstās. Mēs bijām celmlauži viedtālruņu nozarē; tagad šo pašu domāšanas veidu mēs pielietojam, lai īstenotu jaunās paaudzes produktu un pakalpojumu potenciālu. Lielā atsaucība, ko šomēnes saņēmām par saviem virtuālās realitātes produktiem – HTC Vive, liecina par šo nākotnes savienoto ierīču nozīmību,” norāda HTC priekšsēdētāja un galvenā izpilddirektore Čera Vanga. „Savā dvēselē esmu uzņēmēja, tāpēc ļoti priecājos par tik daudz jaunām iespējām un jūtos pagodināta pieņemt šo iespēju, lai palīdzētu veidot HTC jaunu attīstības līmeni.”

    Reklāma

    Pēdējo divu gadu laikā Čera Vanga bijusi ļoti iesaistīta dažādu biznesa aspektu vadīšanā, dodot iespēju Pīteram Ču vairāk pievērsties produktu attīstībai – jomai, kurā viņš demonstrējis pasaules klases dizaina un moderno tehnoloģiju zināšanas. Direktoru padome un izpildvaras komanda vienojās, ka ir lietderīgi šīs pārmaiņas oficiāli noformēt un veikt organizatoriskas izmaiņas, lai ļautu HTC virzīties nākamajā attīstības līmenī.

    Pīters Ču izpilddirektora pienākumu pildīšanas laikā pārraudzīja HTC veiksmīgas pārmaiņas no oriģināla dizaina ierīču ražotāja uz starptautiski atzīta zīmola kompāniju. Savā jaunajā amatā, kā HTC nākotnes attīstības laboratorijas vadītājs, Pīters Ču būs ļoti nepieciešams, lai spētu identificēt uzņēmumam nākotnes izaugsmes iespējas.

    Čerai Vangai ir apskaužama pieredze elektronikas nozarē. Viņas stratēģiskā izpratne par tehnoloģiju tendencēm un uzņēmējdarbību ir palīdzējusi izveidot vairākus ļoti nozīmīgus uzņēmumus, kas saistīti ar IT nozari.

    1997.gadā Čera Vanga līdzdibināja HTC korporāciju, lai, attīstot viedtālruņus, ļautu saplūst mobilai skaitļošanai un komunikācijai, padarot to par realitāti. Šī vīzija ir attaisnojusies multi-miljardu dolāru kompānijā, kas ar jaunām tehnoloģijām pastāvīgi ir bijusi pirmā tirgū, ieskaitot jaunu bezvadu paaudzi un pieskārienu saskarni, kā arī ierīcēm Microsoft® Windows Mobile un Android operētājsistēmām.

    Pagājušajā gadā CNBC (viena no lielākajām pasaules biznesa ziņu organizācijām) nominēja Čeru Vangu kā vienu 25 pasaules cilvēkiem, kam kopš 1989.gada ir bijusi neatsverama ietekme biznesā un zinātnē. 2011.gadā Forbes (ietekmīgākais biznesa žurnāls pasaulē) nominēja Čeru Vangu kā visietekmīgāko sievieti bezvadu tehnoloģiju nozarē, bet Fast Company (biznesa un inovāciju medijs) par visietekmīgāko sievieti, savukārt, Fortune (biznesa ziņu medijs) jau kopš 2012.gada ik gadu ierindo Čeru Vangu ietekmīgāko sieviešu sarakstā. Bez tam, Ķīnā viņu ziņu medijs CCTV atzinis par gada personu. Čera Vanga ir absolvējusi Kalifornijas Universitāti Bērklī (University of California, Berkley), ir precējusies un viņai ir 2 bērni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma