Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung klusi izziņo Galaxy Tab A sēriju ar 4:3 ekrānu un metāla korpusu

    Jaunākie raksti

    Baumas par Galaxy Tab A sērijas planšetdatoriem jau kādu laiku virmoja gaisā kā pirmie pavasara vēstneši, bet nu var uzskatīt, ka Galaxy Tab A sērija ir oficiāla. Vismaz Krievijā. Samsung jaunā Tab A sērija pārņēmusi stafeti no Galaxy Tab 4, tāpēc varam sagaidīt vidējas vai zemas kategorijas tehnisko specifikāciju, bet nevajag piemirst, ka šoreiz ir runa par planšetdatoriem ar interesantu ekrāna malu attiecību 4:3, gluži kā Nexus 9 un iPad.

    Šobrīd pieejamas 8 un 9.7 collu Galaxy Tab A versijas. Abām ir ne visai augstvērtīgas 1024 x 768 izšķirtspējas ekrāni un Galaxy Tab A planšetdatorus darbina procesori ar 1.2 GHz Cortex-A53 kodoliem – visticamāk, Snapdragon 410. Galaxy Tab A planšetdatori saņēmuši 16 GB iekšējo atmiņu, microSD pieslēgvietu un 5 megapikseļu kameru.

    Reklāma

    Galaxy Tab A planšetdatori saņēmuši Android 5.0, kas pārsegts ar TouchWiz saskarni. Tie abi ir tikai 7.5 mm biezi un to svars ir attiecīgi 320 un 457 grami. Pagaidām nav zināms kad Galaxy Tab A versijas nonāks tirdzniecībā pārējā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma