Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo 2015. gada vidū laidīs klajā viedtālruni ar Windows 10 operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Ir kļuvis zināms, ka Windows ierīču ražotāju nometnei pievienosies vēl vairāki Ķīnas ražotāji. Tādu informāciju konferencē WinHEC publiskojuši Microsoft pārstāvji. Tā kļuvis zināms, ka paredzēta sadarbība ar Lenovo un Xiaomi. Turklāt kompānija Lenovo laidīs klajā Windows platformas viedtālruni jau šī gada vidū. Taču ir arī zināms, ka vismaz iesākumā to varēs iegādāties tikai China Mobile klienti.

    Tā Terija Maiersona (Terry Myerson) prezentācijas laikā, konferencē WinHEC, viņam pievienojās Lenovo Group viceprezidents Fujao Tongs (Fuyao Tong) un pastāstīja, ka vairāk kā 2500 servisa centri visā Ķīnā palīdzēs klientiem pāriet uz jauno Windows 10 platformu. Tāpat arī tika pazinota informācija par jaunā viedtālruņa klajā nākšanu.

    Reklāma

    Konferencē tika paziņots arī tas, ka Microsoft sadarbojas ar Xiaomi Technology un pastāstīts, ka daļai Xiaomi Mi 4 lietotāju tiks piedāvāta iespēja uzstādīt šajos viedtālruņos Windows 10 operētājsistēmu.

    AvotsZDNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    neko
    19.03.2015 23:14

    intresanti,domāju ,ka tomēr lielāka dala to negribēs darīt ,jo Andriod daudz vairāk aplikācijas nekā windows 10 kas paradzēts arm procesoram….

    Em
    20.03.2015 13:12
    Reply to  neko

    Mam ir pretējs viedoklis. Tas tieši ir solis uz to, lai lietotājam, kam viss ir windows datorā, būtu viss arī telefonā. Tas, protams, varētu būt ērti, bet ne atbalstami. Visas dzīves uzticēšana vienam lielam magnātam rada atkarību no ta.

    dng
    26.07.2015 20:17
    Reply to  Em

    poh. nedirs bļe. ” Microsft ” ir labs uzņēmums vairāku gadu garumā.

    Reklāma