Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play veikala lietotņu pieteikumus turpmāk pārbaudīs cilvēki

    Jaunākie raksti

    Pieeja Google Play Android lietotņu veikalam ir miljardam cilvēku 190 pasaules valstīs, bet vēsturiski izveidojusies situācija, kas ļauj izstrādātājiem savas lietotnes uzreiz izvietot veikalā, negaidot līdz tās kāds pārskatīs un apstiprinās. Kādu laiku atpakaļ Google ieviesa ļaundabīgās programmatūras pārbaudi, bet tas neatrisina daudzas citas nianses.

    Šobrīd Google ir atklājusi, ka jau vairākus mēnešus darbojas cilvēki, kas izvērtē lietotnes, to prasītās pieejas un autoru sniegto informāciju par lietotņu saturu. Izstrādātājiem tas nozīmē nedaudz ilgāku laiku līdz lietotne nonāk Google Play veikalā, bet lietotājiem tas dod kvalitatīvākus aprakstus, ierobežotākas lietotņu pieejas un atbilstošāku saturu.

    Reklāma

    Google pie jaunās Google Play lietotņu veikala politikas strādājusi aptuveni sešus mēnešus. Sākotnējais plāns bija izskaust to izstrādātāju darbus, kas ir pretrunā ar Google Play noteikumiem, tajā pašā laikā būtiski nepaildzinot laiku līdz atbilstošas lietotnes nonākšanai veikalā. Google ir panākusi, ka lietotne tiek pastiprināta stundu, nevis dienu laikā. Protams, tikai cilvēki nav spējīgi apstrādāt esošo Google Play lietotņu skaitu, tāpēc process ir daļēji automatizēts. Vīrusi, liekās iespējas, pieejas un neatbilstība vecuma ierobežojumiem tiek konstatēta automātiski. Sīkāk par procesiem Google pagaidām nevēlas atklāt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma