Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Niantic Labs izlaidīs jaunu spēli Endgame

    Jaunākie raksti

    Google paspārnē esošais izstrādātājs Niantic Labs pārsvarā zināms ar papildinātās realitātes spēli Ingress, kas balstīta uz Google Maps informāciju, apskates objektiem kartē un divu komandu sacensību. Jaunā spēle Endgame: Proving Ground būs vēl viens Niantic Labs mēģinājums aizraut iepriekš neredzētu spēļu cienītājus ar ko jaunu.

    Endgame pasaules skatījumu palīdzējis veidot rakstnieks James Frey. Viņa kontā ir arī filmas I Am Number Four pamatam ņemtais stāsts ar tādu pašu nosaukumu. Endgame spēle būs balstīta uz autora grāmatu triloģijas stāsta, bet šobrīd ir iznākusi tikai pirmā no trīs grāmatām Endgame: The Calling. Grāmatās būs mīklas, to atminēšana dos norādes uz atslēgu atrašanu Endgame virtuālajā spēles pasaulē.

    Reklāma

    Jau šobrīd AncientSocieties.com var sākt izpētīt Endgame stāstu, bet grāmatas izlasīšana salikšot visu informāciju pa plauktiņiem. Endgame spēles beta versija būs pieejama jau šogad, kā arī tiek ieteikts sākt pētīt spēles iespējas, kas ļaus ātrāk tikt pie beta versijas ielūguma.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma