Web Analytics
More
    Reklāma

    Par HTC vadītāju Baltijas valstīs kļuvis Vladislavs Berčenko

    Jaunākie raksti

    Vladislavs Berčenko, kuram ir plaša pieredze telekomunikāciju jomā, kļuvis par HTC vadītāju Baltijas valstīs.

    Iepriekšējos septiņus gadus Vladislavs Berčenko strādāja “LG Electronics Latvia”, kur pildīja mobilo komunikāciju nodaļas produktu vadītāja pienākumus, kā arī produktu un tirdzniecības kanālu mārketinga vadītāja pienākumus.

    Reklāma

    HTC_VBercenko_public_foto„Salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, 2014.gadā HTC ir spējis panākt pozitīvu pārdošanas kāpuma tendenci. Diemžēl tieši šajā laikā HTC Baltijas valstīs piedzīvoja iekšējas reģionālas pārmaiņas. Tomēr labās ziņas ir tādas, ka šobrīd HTC ir izpildījis visu nepieciešamo, lai atgrieztos un pilnvērtīgi darbotos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

    Lielākais HTC izaicinājums Baltijas valstīs būs atgūt 2014.gadā zaudētās pozīcijas. Es ticu, ka HTC spēs nostiprināt savu klātbūtni Baltijas valstīs, jo mums šeit ir lojāli pircēji un drīzumā būs pieejami jauni, interesanti produkti,” norāda Vladislavs Berčenko.

    HTC Baltijas vadītājs Vladislavs Berčenko ir atbildīgs gan par HTC produktu pārdošanas, gan mārketinga aktivitātēm Baltijas valstīs.

    Vladislava brīvā laika aizraušanās ir svarcelšana, fotografēšana un auto sacīkstes, kā arī pie hobijiem noteikti ir jāpieskaita interese par tehnoloģijām un mobilo ierīču industriju.

    HTC oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs ir SIA „TFN Trading” Katlakalna ielā 11C, Rīgā, LV-1073 (tālrunis +371 67869269; e-pasts info@tfn-trading.com).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krim naš.
    16.03.2015 19:32

    Tādi izplatītāji, ka pat LMT bodē nav.

    Reklāma