Web Analytics
More
    Reklāma

    Notiks Latvijā pirmais FinTech startup uzņēmumu konkurss ar 5000 eiro balvu fondu

    Jaunākie raksti

    Sekojot finanšu tirgu tendencēm un interneta tehnoloģiju attīstībai, 28.aprīlī notiks Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy, Latvijā pirmais plašāka mēroga konkurss stārtapiem, kas darbojas finanšu servisa jomā un vēlas attīstīt savu biznesu. Konkursa galvenā balva ir 5000 eiro no projekta galvenā partnera Rietumu Bankas. Pieteikties konkursam var: www.rietumufintech.com.

    Vai Tu izstrādā pakalpojumu, kas stiprinās naudas pārskaitīšanas vai valūtas maiņas procesu? Vai esi gatavs ar savu produktu pilnveidot apdrošināšanas vai akciju tirgu? FinTech Challenge, kas notiks 28. aprīlī, meklē inovatīvus tehnoloģiju stārtapus, kas nebaidās mainīt un uzlabot finanšu pasauli. Dalībniekiem būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas no banku un finanšu ekspertiem, pilnveidot savu piču jeb idejas prezentāciju, iepazīties ar jauniem sadarbības partneriem un investoriem, kā arī prezentēt savu ideju konkursa žūrijai.

    Reklāma

    “Pēdējo gadu laikā redzam, ka fintech spēlē aizvien lielāku lomu stārtapu vidē. Investīcijas un atpazīstamību ir ieguvuši tādi stārtapi kā Holvi, Trustly un TransferWise – tas parāda, ka reģionā ir daudz perspektīvu ideju, kas veido jaunas izpratnes par finanšu pasauli. Mēs gribam šīs idejas izcelt spožākā gaismā. Esam atvērti vēl apslēptiem talantiem, kas nebaidās pieņemt izaicinājumus. Gaidīsim gan mazas, gan vērienīgas  idejas, kas vēlas piedalīties fintech izaicinājumā!”

    Alise Lezdiņa, TechHub Riga izpilddirektore

    Fintech Challenge var pieteikties komandas, kam ir skaidra produkta vai pakalpojuma vīzija un plašas tirgus iespējas un kuras ir gatavas prezentēt savu ideju mentoriem un žūrijai, piesaistīt investīcijas un iekarot globālo tirgu. Ja atbilsti šim aprakstam – piesakies un sastopies ar tiem, kas spēj mainīt notikumu gaitu – izaicinājumā tiks pieņemtas tikai 6 labākās komandas!

    “Mūsdienu finanšu pakalpojumu tirgū FinTech inovācijas  raisa nemainīgi augstu interesi progresīvo banku vidū, kas tiecas stiprināt savu vadošo lomu nozarē un sniegt klientiem mūsdienīgus un kvalitatīvus pakalpojumus ērtā un efektīvā formā jebkurā vietā, jebkurā laikā. Mēs Rietumu Bankā esam pārliecināti, ka sinerģija starp tradicionālo banku sektoru un FinTech nozari ir ļoti liela. Savu dalību konkursa organizācijā uzskatām par svarīgu soli virzienā uz aktīvu finanšu servisa un elektroniskās komercijas inovāciju un jaunu daudzsološu projektu atbalstu. Veiksmīgi realizētie Baltijas valstu projekti liecina par vietējo stārtapu augsto potenciālu globālajā tirgū!”

    Renāts Lokomets, Rietumu Bankas valdes loceklis

    Konkursa dalībnieki cīnīsies arī par galveno balvu – 5000 eiro no projekta galvenā partnera Rietumu Bankas. Tādējādi uzņemtie stārtapi ne tikai saņems biznesa konsultācijas un prezentēs savas idejas žūrijai, bet arī iegūs finansiālu atbalstu, lai īstenotu sava biznesa mērķus pēc konkursa. Tev atliek vien pieņemt šo izaicinājumu un mesties ar savu komandu cīņā!

    Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 3. aprīlis. Pieteikuma forma atrodama konkursa mājaslapā www.rietumufintech.com.

    Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy organizētājs ir nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju jauno uzņēmumu koprades telpa, kur ikdienā strādā vairāk nekā 30 stārtapu un kas regulāri rīko tādus ar uzņēmējdarbību, tehnoloģijām un stārtapiem saistītus pasākumus kā ikmēneša Mītapi un TechHub Stārtapu Akadēmija.

    Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy galvenie partneri ir Rietumu Banka – vadošā Latvijas banka ar vietējo privāto kapitālu, kas specializējas biznesa un privāto kapitālu apkalpošanā. Rietumu Banka sniedz pilnu mūsdienu finanšu pakalpojumu spektru, tai skaitā veic klientu biznesa organizāciju interneta vidē. Rietumu Banka organizē reģiona lielāko starptautisko elektroniskās komercijas konferenci eCom21.

    Konkurss notiek sadarbībā ar Microsoft, LatBAN, Labs of Latvia un Latvijas Garantiju aģentūru programmas ‘Atbalsts iesācējuzņēmumu apmācību un semināru rīkošanai’ ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma