Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārstrādāts bijušais Beats mūzikas serviss tiks prezentēts WWDC laikā

    Jaunākie raksti

    Beats Music turpmāk kā zīmols vairs nepastāvēs. Vismaz tā tiek baumots par turpmākajiem Apple plāniem attiecībā uz tiešsaistes mūzikas straumēšanas servisu. Turklāt nākamajā nedēļā Apple Watch prezentācijas pasākuma ietvaros nekas par Beats Music nākotni netiks izziņots.

    Tiek norādīts, ka Apple turpmākajos plānos ir pārveidoto straumēšanas servisu tuvināt iTunes, bet visa informācija tiks atklāta Apple World Wide Developers Conference ietvaros, kas notiks 8. jūnijā.

    Apple no Beats Music čaulas būs izzīdis personalizēšanas un mūzikas ieteikšanas iespējas, bet viss pārējais būšot pilnīgi jauns. Apple mūzikas straumēšanas serviss būs pieejams sākotnēji iOS un OS X operētājsistēmu lietotājiem, bet drīz pēc tā izziņošanas gaidāms atbalsts arī Android un Windows operētājsistēmām. Neticam, bet plānotā Apple straumēšanas servisa mēneša maksa varētu būt pat nedaudz zemāka par Spotify un Rdio.

    Apple plānojot iekļaut jauno straumēšanas servisu visās savās viedierīcēs, līdz ar iOS 8.4 jauninājuma saņemšanu vai vēlākais kopā ar iOS 9 visi to iegūs kā obligātu papildinājumu rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma