Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņotas jaunās Mazda CX-3 iepriekšpārdošanas cenas

    Jaunākie raksti

    Mazda pirmo reizi izrāda savu jauno Mazda CX-3 Eiropas modeļu sēriju 2015.gada Ženēvas autoizstādē. Jaunais kompaktās klases krosovers ir Mazda sestās paaudzes modeļu sērijas piektais automobilis.

    Šīs paaudzes automobiļos tiek izmantota SKYACTIV tehnoloģija un KODO – Kustības dvēsele dizaina tēma. Jaunais CX-3 ir apveltīts ar visām īpašībām, kādas cilvēki vēlas redzēt savā automobilī — neatkārtojami gaumīgu un kvalitatīvu dizainu, ergonomiku un tehnoloģijām, kas izstrādātas, domājot vienīgi par klientu ērtībām, kā arī atsaucīgo vadāmību, kuru Mazda pilnveido līdz ar katru modeli.

    Reklāma

    Jaunais Mazda CX-3 ar jaunās paaudzes visu riteņu piedziņas sistēmu pieejams gan ar benzīna dzinēju, gan dīzeļdzinēju, un tos iespējams kombinēt gan ar automātisko, gan manuālo pārnesumkārbu.

    Lai vairotu klientu braukšanas prieku, jaunais CX-3 ir aprīkots ar Mazda jaunāko tehnoloģiju klāstu — automobiļa savienojamības sistēmu MZD Connect, uzlaboto i-ACTIVESENSE aktīvās drošības aprīkojumu, kurā iekļauta aizmugurējās satiksmes uzraudzības sistēma, kas brīdina autovadītāju par satiksmi automobiļa aizmugurē, braucot atpakaļgaitā, kā arī adaptīvo priekšējā apgaismojuma sistēmu ar LED lukturiem.

    Jaunā Mazda CX-3 iepriekšpārdošanas cenas jau ir izziņotas vietējos tirgos. Pārējie Mazda dīleri modeli sāks tirgot jūlijā. Jaunās Mazda CX-3 cena Latvijā būs no 16 250 līdz 29 250 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma