Web Analytics
More
    Reklāma

    Startup Sauna par labākajiem startup uzņēmumiem atzīst inSelly, Byrak un Lazy

    Jaunākie raksti

    Startup Sauna, Ziemeļeiropas reģionā ietekmīgākais akselerators, 25.februārī ieradās Rīgā, lai vietējiem stārtapiem sniegtu iespēju prezentēt savu ideju biznesa profesionāļiem, kā arī saņemtu individuālu konsultāciju, kā ideju pilnveidot. Dienas noslēgumā par labākajiem stārtapiem tika atzīti inSelly, Byrak un Lazy.

    Startup Sauna iesildīšanās pasākums ļauj tehnoloģiju jaunuzņēmumiem vienas dienas ietvaros izprast savu biznesu un spēcināt tā vērtību, un 25.februāris nebija izņēmums. Pēc dienas sākuma pičiem, kur tika prezentētas 15 idejas, sekoja individuālā koučinga sesija 7 komandām, kurās mentori saskatīja vislielāko potenciālu iekarot globālo tirgu un prasmi pilnveidot produktu.

    Reklāma

    Komandas, kas piedalījās koučinga sesijā:

    • CheeksUp (cheeksup.com) – interaktīva un motivējoša spēle, kuras mērķis ir uzlabot sejas muskuļu darbību. Izstrādātā tehnoloģija atvieglo terapistu darbu un, izmantojot 3D kameru, ļauj novērot muskuļu kustības un dot tūlītēju atgriezenisko saiti.
    • Lazy (getlazy.co) – vienkāršs laika plānotājs, kas palīdz plānot un prioretizēt paredzētos uzdevumus ātrāk un efektīvāk.
    • Byrak (byrak.com) – velosipēda statīvs, kas aizsargā braucamrīku ar augstas kvalitātes ķēdi un elektronisku slēdzi pasaules drošākajā atvērtā tipa (open air) velosipēdu novietnē.
    • PractiCan (PractiCan.com) – profesionāls darba meklēšanas tīkls, kur jaunieši var atrast savu pirmo darba pieredzi, savukārt darba devēji var atrast jaunus darbiniekus.
    • inSelly (inselly.com) – vieglākais pārdošanas rīks, kam nepieciešams tikai viedtālrunis un Instagram aplikācija. Sistēma izmanto Instagram API, lai apkopotu visus attēlus ar ‘pārdošanas’ birkām (piemēram, #forsale, #igshop), ievieto tos inselly.com, tādējādi radot Instagram lietotāja privāto online veikalu platformā.
    • Innervoice (innervoice.lv – procesā) – starptautisks audio platforma muzejiem, ļaujot tiem augšupielādēt audio failus mākonī, bet apmeklētājiem piedāvājot izmantot šo audiogidu savos viedtālruņos.
    • InHub (inhubapp.com) – lietotne, kas uzlabo digitālo biznesa kartīšu organizāciju un dalīšanos ar tām.

    Vietējo un ārvalstu mentoru sarakstā bija Arturi Tarjanne, Jans-Eriks Nirovara, Pasi Ilola, Timo Tirkonens, Egils Boitmanis, Arturs Mednis, Viesturs Sosārs un Ernests Jenavs.

    Dienas beigās mentori par labākajiem stārtapiem atzina inSelly, Byrak un Lazy.

    Pasākums tapa sadarbībā ar Latvijas Garantiju Aģentūru programmas “Atbalsts iesācējuzņēmumu apmācību un semināru rīkošanai” ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma