Web Analytics
More
    Reklāma

    Android for Work – privātās dzīves nodalīšanai no darba

    Jaunākie raksti

    Google izziņojusi Android for Work programmu, kas padara lietotājiem ērtāku darba nodalīšanu no no privātās dzīves. Android for Work pieļaus privātas Android ierīces izmantošanu arī uzņēmuma mērķiem.

    Ar Android 5.x Lollipop un Android for Work viss ir vienkārši – operētājsistēma pieļauj veidot vairākus lietotāja kontus, arī Android for Work paredzētu. Android for Work pieļauj viedtālruņa uzņēmuma sadaļas attālu administrēšanu, tajā pašā laikā nepiedāvājot piekļuvi lietotāja privātajiem datiem. Uzņēmuma IT speciālisti var noteikt darbam izmantojamo lietotņu klāstu, tās attālināti uzstādot un dzēšot. Attālināti būs iespējams bloķēt atsevišķas lietotnes, piemēram, kameru, kā arī pilnībā dzēst visu uzņēmuma kontu un tā saturu.

    Reklāma

    Android for Work darbosies tikai kopā ar šifrētām viedierīcēm. Lietotāja privātais konts nekādi netiks ietekmēts, tas būs pilnībā nodalīts no darba lietotnēm un IT administratoriem nepieejams.

    Android Ice Cream Sandwich, Jelly Bean vai KitKat darbinātām viedierīcēm būs pieejama atsevišķa Android for Work lietotne, kas piedāvās līdzīgu ideju. Lietotne būs funkcionāli ierobežotāka par Android 5.x Lollipop iebūvētajām Android for Work spējām. Tiks piedāvāta e-pastu, kalendāra, kontaktu un pārlūka attālināta uzturēšana.

    android-for-work-nexus-6

    Android for Work

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma