Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft laiž klajā jaunu OneDrive API

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft laidusi klajā izstrādātājiem paredzētu jaunu API, kas ļaus daudz ērtāk strādāt ar OneDrive servisu. Jaunās programmas kods ļauj vienkārši integrēt dažādas failu glabāšanas iespējas ar Microsoft OneDrive servisu. Jaunais API atbalsta praktiski visas lielās platformas, tai skaitā Web, Windows, iOS un Android. Microsoft attīsta plašāku sadarbību ar izstrādātājiem, lai pievienotu tiešu jaunā OneDrive API atbalstu tādās aplikācijās kā PicMonkey, PandaDoc un IFTTT.

    Kā stāsta paši Microsoft ļaudis, tad – „Mēs izveidojām jaunu API, lai nodrošinātu pamatu tālākai platformas attīstībai, un lai izstrādātāji saņemtu pieeju pilnam OneDrive funkcionālam. No jaunumiem jāpiemin izmaiņu atjaunošanas iespējas failiem un mapēm, lai nodrošinātu efektīvu darbu ar liela izmēra datu bāzēm sinhronizācijas režīmā. Atjaunojamas lielu failu, līdz 10 GB ielādes, lai atvieglotu darbu ar HD video un līdzīgu saturu. Personalizējamus failu sīktēlus, lai varētu OneDrive servisu kompleksi integrēt nepieciešamajā aplikācijā”.

    Reklāma

    Lejupielādei jaunais OneDrive API ir pieejams no vietnes OneDrive Github.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    26.02.2015 12:43

    Ne par tēmu gan. Bet ja latviskojam, tad līdz galam. Ja jau folderi pārtop par mapēm, tad arī failiem vajadzētu pārtapt par datnēm.

    Kaspars
    26.02.2015 16:20
    Reply to  bombelats

    Tā jau ir piekasīšanās..

    bombelats
    26.02.2015 18:12
    Reply to  Kaspars

    It kā jau jā. Bet visas lielās lietas sākas ar sīkumiem.
    Kā arī, to var uzskatīt par piekasīšanos vai arī draudzīgu korekciju, lai Kursors, un līdz ar to arī mēs, kļūtu arvien labāks un pareizāks.

    Reklāma