Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Band saņem lielu programmas atjauninājumu un SDK

    Jaunākie raksti

    Kompānijas Microsoft fitnesa aproce Band ir saņēmusi pirmo lielo programmatūras atjauninājumu, un vienlaikus ar to klajā ir nācis arī aplikāciju izstrādātājiem paredzētais SDK.

    Atjauninājums satur jaunas funkcijas un iespējas Microsoft Band fitnesa aprocei. To skaitā tādas kā – režīms braukšanai ar velosipēdu, virtuālā klaviatūra, kā arī papildus vingrinājumi, u.c. Izmantojot velosipēda funkciju ir iespējams sekot nobrauktā attāluma apjomu, turklāt vienalga, vai tas ir īsts velosipēds, vai arī velotrenažieris. Tāpat arī ir kardiometrs, augstuma izmaiņu sensors, GPS, braukšanas ātruma analīze, atjaunošanās režīms, kā arī aplikācijā Microsoft Health parādījusies atsevišķa velosipēda sadaļa.

    Reklāma

    Tāpat uzlabota aplikācijs Guided Workouts sadaļa, kura dod padomus kā labāk trenēties. Ir arī zinojumu un e-pastu ātrās lasīšanas funkcija, kura ļauj operatīvāk pārskatīt ienākošos ziņojumus. Klāt nākusi virtuālā klaviatūra, kura ļauj atbildēt uz ziņojumiem tieši no aproces.

    Vēl no jaunajām funkcijām jāpiemin Microsoft HealthVault, kas paredzēta, lai lietotājs varētu izveidot savu profilu, un saglabāt tajā visu aktuālo veselības un treniņu informāciju. Tāpat arī ir parādījusies MapMyFitness funkcija, kura ļauj sinhronizēt Microsoft Band datus ar MapMyFitness aplikāciju.

    Vēl Microsoft ir laiduši klajā aplikāciju izstrādātājiem paredzētu SDK, kas ļaus veidot dažādas ar Microsoft Band savienojamas programmas. Pagaidām kā zināms Microsoft Band sadarbojas ar WP un Android viedtālruņiem, bet jau tuvākajā laikā tiek solīta arī iOS operētājsistēmas integrācija.

    AvotsCnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Piu
    24.02.2015 17:30

    Nu un kur viņu nopirkt?
    NEKUR!

    skip-skip
    02.03.2015 15:35

    tik tiešām kur šo brīnumu var iegādāties un aptuveno cenu?

    Reklāma