Web Analytics
More
    Reklāma

    Blogu platformā Blogger būs aizliegts izvietot kailfoto

    Jaunākie raksti

    Google no 23. marta grasās pārtraukt blogu platformā Blogger izrādīt kailas miesas. Tiks aizliegta jebkāda veida fotogrāfijas un video ar kailiem cilvēkiem. Prasība no vienas puses būtu saprotama, ja tā attiektos uz jauniem Blogger ierakstiem, bet Google izlēmusi dzēst arī vēsturiskus ierakstus.

    Iepriekš nācās savu Blogger saturu apzīmēt kā piemērotu tikai pieaugušajiem un visi ceļi bija vaļā. Turpmāk vecu blogu īpašniekiem var sanākt kādas nepatikšanas vai bloga slēgšana, ja līdz noliktajam datumam bloga veidotājs nebūs tici vaļā no pieaugušajiem domātā satura.

    Reklāma

    Google nav atklājusi šāda soļa iemeslu, tomēr vienlaikus tiek norādīts, ka jaunie ierobežojumi neattieksies uz mākslu, izglītību un zinātni. Ja Google uzskatīs, ka saturs nav ne māksla, ne izglītība, tas tiks dzēsts bez brīdinājuma.

    Ja kāds bloga ieraksts satur fotogrāfijas ar kailumu, tiek ieteikts to eksportēt ar Google Takeout palīdzību un importēt saturu WordPress vai Tumblr. Šiem servisiem nekas nav pret atkailinātiem ķermeņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Naurelijs
    24.02.2015 13:08

    Notiks liela migrēšana uz Tumblr, kura jau ir notikusi un notiek :)

    Reklāma