Web Analytics
More
    Reklāma

    Triatel šogad piedāvās jaunus pakalpojumus un plāno palielināt nišas tirgus daļu

    Jaunākie raksti

    Viens no vadošajiem Latvijas telekomunikāciju operatoriem TRIATEL 2015. gadā plāno palielināt savu klātbūtni Latvijas interneta tirgū, piedāvājot saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem gan plašāku pakalpojumu klāstu, gan papildu iespējas tieši reģionos, kuros ir salīdzinoši vājāka IT komunikāciju pieejamība.

    AS “TELEKOM BALTIJA” valdes priekšsēdētājs Viktors Topors norāda, ka uzņēmums šogad būtiski palielinās savu piedāvājumu klāstu Latvijas reģionos, kuros ir īpaši izjūtamas problēmas ar stabilu un noturīgu interneta pārklājuma nodrošinājumu, lai piedāvātu šo rajonu iedzīvotājiem iespēju par adekvātu cenu pastāvīgi pieejamu mobilā bezvadu interneta pieslēgumu, neatkarīgi no laika apstākļiem, diennakts laika un attāluma līdz tuvākajam ekonomiski aktīvākajam centram

    Reklāma

    Paralēli pakalpojumu klāsta nodrošināšanai jaunajiem klientiem reģionos, mūsu speciālisti nopietni strādā, lai pilnveidotu klientu konsultēšanas un tehniskā atbalsta sniegšanas sistēmu ar mērķi komunikāciju starp pakalpojumu sniedzēju un saņēmēju padarīt individuālāku un tiešāku. Iecerētie uzlabojumi klientu apkalpošanas jomā jeb pēcpārdošanas servisa stiprināšanā nodrošinās klientiem draudzīgu un pastāvīgi pieejamu speciālistu tehnisko atbalstu un jebkura veida konsultācijas, kā arī īpaši operatīvu reaģēšanu uz tehniskiem bojājumiem (tā sauktais S2C jeb Support to Client).

    Būtiski, ka tieši kvalitatīva pēcpārdošanas servisa nodrošināšana ir viens no galvenajiem kritērijiem, pēc kuriem klients izvēlas sev izdevīgāko operatoru. Jo šodienas situācija un salīdzinoši lielā konkurence jau sen ir ievērojami samazinājusi pakalpojumu cenas, kā dēļ tikai ar cenu vairs nav iespējams noturēt klientu lojalitāti, jo visu izšķir kvalitāte.

    Jaunā klientu apkalpošanas stratēģija paredz, ka uzņēmuma klientu serviss darbosies tieši un nepastarpināti, tā būs sava veida “vienas pieturas aģentūra”, kad klients, sazinoties ar uzņēmumu, uzreiz varēs saņemt visu nepieciešamo informāciju vai konsultācijas par sev interesējošo jautājumu, un viņam nebūs jāpārzvana citam speciālistam, vai arī nebūs jāgaida, kad viņam atzvanīs cits speciālists pēc tam, kad konkrēto jautājumu būs uzzinājis mūsu operators.

    TRIATEL šā gada plānos ir vēl viens jaunums – vairumtirdzniecības tīkla attīstība ar mērķi paplašināt korporatīvo klientu loku, piedāvājot gan vietējiem telekomunikāciju uzņēmumiem, gan biznesa klientiem plašāku pakalpojumu klāstu. Tajā skaitā iecerēts izveidot pakalpojumu paketi biznesa klientiem, kuriem darba specifika ir saistīta gan ar darbinieku regulāru pārvietošanos visas valsts teritorijā, gan arī tādiem uzņēmumiem, kuriem ir izvietotas filiāles un ražotnes dažādās valsts vietās, tajā skaitā lauku teritorijās un attālināti no apdzīvotām vietām. Bizness jau sen nenotiek vienā vietā, vienā konkrētā birojā. Lai izdzīvotu gan globālajā, gan vietējā konkurencē, uzņēmējam jābūt maksimāli mobilam un vienlaikus pastāvīgi sasniedzamam un spējīgam komunicēt jebkurā vietā. Līdz ar to mūsu piedāvājums ir paredzēts tiem uzņēmējiem, kuri ir sapratuši pārmaiņu nozīmi un augstu vērtē savu un savu sadarbības partneru un klientu laiku.

    Ņemot vērā IT nozares ārkārtīgi straujo attīstību un dažādu IT iekārtu regulāru nomaiņu pret aizvien jaunākiem modeļiem, uzņēmumā strādājošie speciālisti rosinājuši un vadība akceptējusi plānu šogad izveidot elektronisko ierīču tirdzniecības sistēmu gan esošajiem, gan potenciālajiem klientiem.

    “Protams, jau esošajiem mūsu klientiem plānojam šo pakalpojumu nodrošināt par izdevīgākiem apmaksas un cenu nosacījumiem. Mēs neplānojam atvērt sadzīves elektronikas mazumtirdzniecības veikalus, bet mūsu tirdzniecības sistēma darbosies pēc interneta veikala principa – klients mūsu uzņēmuma mājas lapā varēs atvērt atsevišķu sadaļu, kurā piedāvāsim dažādas IT jomas preces, kuras varēs uzreiz arī pasūtīt un apmaksāt, bet iegādāto preci mēs nosūtīsim vai nu ar kurjeru, vai arī to piegādās mūsu reģionālie darbinieki, kuri uzreiz arī varēs palīdzēt uzstādīt iegādātas iekārtas un pārbaudīt to darbību. Šis ir vēl viens solis pretī mūsu klientiem, jo arī mēs augstu vērtējam viņu laiku un tādēļ gribam nodrošināt iespēju bez liekas laika tērēšanas savlaicīgi zināt novitātes IT tirgū un ātri un ērti nomainīt novecojušu tehniku pret jaunāku,” klāsta Viktors Topors.

    Savukārt, lai nodrošinātu visaptverošu pieeju internetam par maksimāli zemām cenām, TRIATEL plāno uzsākt sadarbību ar dažādiem telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējiem interneta pieslēguma nodrošināšanai. Tas nozīmē, ka mūsu kopīgajam klientam ar izdevīgākiem nosacījumiem piedāvāsim pastāvīgu pieeju internetam, tādējādi klients saņems plašāku pakalpojumu par zemāku cenu, nekā tad, ja šis pakalpojums tiktu pirkts atsevišķi no diviem operatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    23.02.2015 11:11

    Bijām Triatel klienti daudzus gadus, jo reāli vienīgie piedāvāja internetu “laukos”.
    Tai skaitā Plakanciemā, kas ir nieka 20 km no Rīgas… Un tad Ogresgala pusē.
    Tad sāka parādīties LMT 4G… un mums trāpījās pārklājums.
    Būtu palikuši pie Triatel, bet diemžēl viņu ierīcēm ir lielāka maksa kā GSM iekārtām… (Triatels ir mazāks par GSM operatoriem, mazāk var subsidēt, vai arī vairāk grib nopelnīt).

    arvix
    23.02.2015 15:16

    izlasīju un izņemot ūdens liešanu es tā arī nesapratu ko viņi taisās uzlabot…

    Reklāma