Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung iegādājas Apple Pay konkurenta radītāju LoopPay

    Jaunākie raksti

    Samsung ir iegādājies kompāniju LoopPay, kas jau kopš 2012. gada izstrādā mobilo maksājumu tehnoloģijas un ir radījusi digitālo maciņu, kurā var pievienot dažādas maksājumu un lojalitātes (atlaižu) kartes. Šis darījums ir skaidrs mājiens, ka Samsung nevēlas sēdēt rokas klēpī salicis, kamēr Apple ar savu Apple Pay risinājumu agresīvi iekaro mobilo maksājumu tirgu. Darījuma ietvaros uz Samsung pāriet abi LoopPay dibinātāji Vils Greilings (Will Grayling) un Džordžs Volners (George Wallner). Samsung presei izplatītajā paziņojumā norāda, ka LoopPay iegāde palīdzēs izveidot pašiem savu digitālā maciņa risinājumu.

    Līdz šim LoopPay ar panākumiem var dižoties pamatā tikai ASV (LoopPay salīdzinājums ar Apple Pay), kur tā klientiem piedāvā CardCase vāciņus (kas nodrošina saziņu ar maksājumu termināļiem) un LoopPay mobilo lietotni, kurā lietotājs var pārvaldīt digitālajam maciņam pievienotās kartes. LoopPay būtiskā atšķirība no Apple Pay ir tāda, ka šim risinājumam nav nepieciešami moderni maksājumu termināļi ar NFC atbalstu, kas šobrīd ir pieejami vien nelielā daļā veikalu.

    Reklāma

    Jau pēc nepilnām divām nedēļām Mobile World Congress tehnoloģiju izstādē Samsung prezentēs savu jauno Galaxy S6 flagmani un varbūt tajā jau redzēsim pirmos abu kompāniju darba augļus.

    AvotsLoopPay
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma