Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony pievienojas viedo briļļu ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Google Glass brilles vismaz pagaidām ir izstājušās no cīņas par vērtīgākā papildinātās realitātes produkta vietu pasaulē. Tiek solīts, ka Google Glass projekts kaut kad nākotnē atdzims pavisam citā formātā un pielietojumā, tāpēc pagaidām visi pārējie ražotāji grābj ko spēj.

    Sony ir izziņojis SmartEyeglass Developer Edition, kas tieši norāda uz izstrādātājiem paredzētu produktu. Sony vēlas ar savām brillēm tuvoties uzņēmumu darba atvieglošanai. Sony SmartEyeglass Developer Edition nevar nosaukt par glītu produktu, jo tās nav paredzētas ikdienas nēsāšanai ārpus darba vietas.

    Reklāma

    Sony SmartEyeglass Developer Edition maksās $840 pirms nodokļu nomaksas. Nevajadzētu sacerēties uzreiz uz nez kādiem brīnumiem, SmartEyeglass ir pavisam nepabeigts produkts. Atšķirībā no Google Glass, SmartEyeglass informāciju spēs demonstrēt visā briļļu stiklu laukumā. SmartEyeglass spēs parādīt tikai 8-bitu pelēktoņu vizuālo informāciju ar 15 kadriem sekundē.

    SmartEyeglass Developer Edition būs aprīkotas ar 3 megapikseļu kameru, kas spēs arī uzņemt bezskaņas video. Akumulatora darbības laiks ir niecīgas 150 minūtes, bet kameras darbināšanas laikā – tikai 80 minūtes. SmartEyeglass būs saderīgas ar Android 4.4 KitKat vai jaunāku Android versiju.

    https://www.youtube.com/watch?v=Bx7O_h09HKA

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma