Web Analytics
More
    Reklāma

    AwoX StriimLIGHT – lampas ar muzikālo talantu

    Jaunākie raksti

    Daudzi zina Philips piedāvātās „viedās” LED lampas HUE, kuras var mainīt apgaismojuma krāsu un spilgtumu, un to darbību var regulēt no datora vai viedtālruņa, izmantojot WiFi savienojumu. Kompānija AwoX piedāvā ko līdzīgu, tikai pievienojusi gaismai arī mūziku. Tā lampas, kurām dots nosaukums AwoX StriimLIGHT ir ar iebūvētu monofonisko skaļruni.

    Bāzes modifikācijā lampa SL-B10 ir ar baltās gaismas diodēm, kuru kopējā jauda 8 W un gaismas spilgtums 475 lumeni. Par skaņu atbild 10 vatu skaļrunis, un lai savienotos ar skaņas avotu tiek izmantots Bluetooth bezvadu risinājums. Mūziku uz šo lampu var translēt no viedtālruņa vai planšetdatora. Savukārt modifikācija SL-W10 ir aprīkota ar WiFi savienojumu, un mūzikas signālu lampiņa var saņemt no NAS, PC, vai pat interneta radio.

    Reklāma

    416869

    Savukārt lampu modifikācijas SLC-B13 un SLC-W13 paredzētas tiem, kuriem vairāk patīk krāsaina gaisma. Šajā lampās var mainīt gaismas krāsu un toni. Te gan gaismas jauda mazāka, tikai 7 W, un spilgtums 375 lumeni. Taču šajās lampās ir skaļāka mūzika. Tiek izmantots 13 vatu skaļrunis. Identiskas pamatmodeļiem ir arī šo lampu modifikācijas, kurās pirmā ir ar Bluetooth savienojumu, bet otrā aprīkota ar WiFi savienojumu.

    Visās četrās modifikācijās ir paredzēti divi vadības varianti. Pirmajā variantā tiek izmantota komplektā esošā distances vadības pults. Otrajā variantā tas ir viedtālrunis vai planšete ar AwoX StriimLIGHT aplikāciju. Maksā lampiņas atkarībā no modifikācijas no 69 eiro līdz 149 eiro. Iegādāties tās var kompānijas interneta veikalā.

    AvotsAwoX
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma