Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple mudina izstrādātājus līdz aprīlim izveidot Watch lietotnes

    Jaunākie raksti

    Apple Watch varbūt ir nedaudz nokavējis valkājamo tehnoloģiju ēras sākumu, toties šis viedais pulkstenis tiek gaidīts nevis kā kārtējais Apple produkts, bet gan kā nākotnes priekšvēstnesis. Nevienam nav noslēpums, ka valkājamie gadžeti cieš no akumulatora darbības nespējām, kā arī to pielietojums ne vienmēr ir tik plašs, kā mums sola bukleti. Bet no Apple tiek gaidīts perfekti nostrādāts produkts, ko pavada ne mazāk lieliskas lietotnes.

    Modernā pasaulē katram gadžetam ir aplikācijas, kas ne no kurienes pašas nerodas. Faktiski ražotājiem nākas uzpirkt izstrādātājus, lai tie veido lietotnes tieši konkrētai operētājsistēmai. Nespēja kvalitatīvi piepildīt savu lietotņu veikalu ir lielākā Windows Phone problēma. Apple ir aptvēruši, ka bez lietotnēm Apple Watch ir bezjēdzīgs, tāpēc uz Apple mītni Kupertino aicināti ap 20 labākie izstrādātāji.

    Reklāma

    Kvalitatīvas WatchKit-bāzētās lietotnes ir pamats Apple Watch sākotnējiem panākumiem un ar tiem vairs mūsdienās jokot nevar. Apple piedāvā labākajiem izstrādātājiem sadarboties ar Apple inženieriem, lai vēl vairāk uzlabotu lietotnes. Jau šobrīd zināms, ka Apple Pay darbība ir pielāgota darbināšanai nelielajā Watch ekrānā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma