Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft tomēr laidīs klajā Windows 8.1 GDR2 atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Microsoft cītīgi darbojas Windows Phone lauciņā, un lielākā daļa informācijas tagad ir tikai un vienīgi par Windows 10 viedtālruņiem domāto operētājsistēmas versiju. Un runas ap un par daudzu Windows Phone 8.1 operētājsistēmas lietotāju gaidīto GDR2 atjauninājumu, ir apklusušas un pazudušas. Taču kā izrādās, tad Microsoft nav tā vienkārši ņēmuši un aizmirsuši par šo atjauninājumu. Apstiprinājums par to, ka šī atjauninājuma izstrāde turpinās, un jau drīzumā tas varētu nonākt WP lietotāju viedtālruņos parādījies vietnē Microsoft Windows Phone OEM.

    GDR2

    Reklāma

    Ieraksts datēts ar 28. janvāri, un tajā parādās informācija par to, kādas izmaiņas varētu saņemt savos viedtālruņos lietotāji. Kļuvis zināms, ka Windows Phone 8.1 GDR2 atjauninājums saturēs vairāku jaunu valodu (samērā eksotisku) atbalstu, video sakaru iespēju izmantojot LTE, kā arī ierīces attālinātu bloķēšanu nozaudēšanas vai zādzības gadījumā. Ir vēl vairākas izmaiņas, taču tās ierindas lietotāji varētu arī neieraudzīt. Ir arī iespēja, ka Windows Phone 8.1 GDR2 saturēs vairākas pašreizējā Windows 10 atjauninājuma funkcijas.

    Ņemot vērā to cik zaļa vēl ir Windows 10 versija viedtālruņiem, Windows Phone 8.1 GDR2 izskatās krietni vien interesantāk, un varētu parādīties jau tuvākā mēneša laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma