Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung savos viedtālruņos izmantos Microsoft aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Ir lietas, kuras Samsung padodas itin labi, un ir arī tādas, kuras ne tik labi. Viens no šādiem klupšanas akmeņiem Samsung, parasti ir viņu pašu izstrādātā programmatūra un aplikācijas. Tā arī viedtālruņos esošā Samsung TouchWiz programma ne pārāk sajūsmina tās lietotājus. Ļaudis sūdzas par tās lēnīgumu, līdz nepazīšanai izmainītu saskarni, pārāk lielu funkciju apjomu, utt. Beidzot Samsung esot nolēmuši laboties, un pamatīgi patīrīt TouchWiz.

    No šīs Samsung programmas pazudīs tādi lielumi kā – S Voice, S Health, S Note zināma arī kā Scrapbook, un daudzas citas aplikācijas. Tiem, kuri nevar savu dzīvi iedomāties bez tām, pastāvēs iespēja šos labumus atkal instalēt savā tālrunī no Galaxy aplikāciju veikala. Taču tā jau nebūs, ka Samsung atstās tukšu vietu. Prom aizgājušo aplikāciju vietā būs Microsoft komplekts, kurā ietilps Skype, OneDrive, OneNote un pilna apjoma Office (Word, Excel un PowerPoint). Turklāt Samsung lietotājiem pirmo gadu Office 365 būs par velti, bez abonēšanas maksas.

    Reklāma

    Pirmais Samsung aparāts, kurā būs Microsoft aplikācijas, ir marta sākumā, izstādē MWC 2015 gaidāmais viedtālrunis Galaxy 6S. Šādu vienošanos abas kompānijas varētu būt panākušas noregulējot savu patentu strīdu, un izdevīgums būs abām kompānijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma