Web Analytics
More
    Reklāma

    Studenti Lielbritānijā nedrīkstēs valkāt viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Tas bija tikai laika jautājums, lai viedie pulksteņi nonāktu skolu un universitāšu nevēlamo gadžetu sarakstā. Jau vairākas Lielbritānijas universitātes liedz iespēju kārtot eksāmenus ar viedo pulksteni uz rokas. Lai nerastos pārpratumi, uzreiz tiek liegta jebkādu rokas pulksteņu valkāšana eksāmenu laikā.

    Šobrīd ieviesta prakse, ka viedtālruņi un mobilie tālruņi tiek ievietoti plastmasas nodalījumā zem galda. Tas pats turpmāk attieksies uz rokas pulksteņiem. Tiek norādīts, ka turpmāk auditorijās un klasēs tiks nodrošināti lieli, labi saskatāmi sienas pulksteņi, kas aizstās rokas pulksteņus. Vājredzīgiem studentiem tiks piedāvāti speciāli uz galda novietojami pulksteņi.

    Reklāma

    Labu laiku nevienam nav ienācis prātā protestēt pret viedtālruņu novietošanu speciāli tam paredzētā nodalījumā zem galda. Visticamāk, rokas pulksteņa novilkšanas procedūra nav tik sarežģīta, lai to kā īpaši izceltu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    09.02.2015 12:45

    Kad studenti nāks uz eksāmeniem ar implantētiem smartchipiem, nāksies meklēt citur risinājumus.

    Imants Imants
    10.02.2015 10:49
    Reply to  x

    Apstaros klasi ar augstfrekvences lielgabalu, izcepinās čipus kopā ar studenta smadzenēm un norakstīs abus dabiskajā atbirumā – neizbēgamos zaudējumos. ;-)

    x
    10.02.2015 14:39
    Reply to  Imants Imants

    vienai daļai studentu nekāds kaitējums netiks nodarīts :)

    Imants Imants
    10.02.2015 10:46

    Modernās tehnoloģijas apbrīnojamā veidā ved uz Homo Sapiens vispārēju un neizbēgamu debilizāciju. Ja tā turpināsies, tad indivīds, kas pratīs galvā veikt četras matemātiskās darbības ar viencipara vai, nedod dievs, divciparu skaitļiem, tiks uzskatīts par anomāliju un dabas kļūdu. :-D

    Reklāma