Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola prezidents uzskata, ka Samsung piemeklēs BlackBerry un Nokia liktenis

    Jaunākie raksti

    Kompānija Motorola Mobility pēc tam, kad to no Google iegādājās Lenovo, jūtās visai komfortabli, un sāk pamazām atkal nostiprināt savas pozīcijas mobilo ierīču tirgū. Nupat visai interesantu interviju, izdevumam Forbes ir sniedzis kompānijas vadītājs Riks Osterlohs (Rick Osterloh). Tajā viņš izteicies, ka regulārā viļņošanās mobilo ierīču tirgū un līderu maiņas tajā , var ļaut Motorola atgriezties vadošajās vietās. Tā Motorola Mobility vadītājs uzskata, ka katrus septiņus gadus notiek līdera maiņa mobilo ierīču ražotāju starpā. Tā notika ar Nokia un BlackBerry, un tā drīzumā notiks arī ar Samsung.

    Un jāatzīst, ka Motorola tiešām ir izdevies pēdējā gada laikā nedaudz uzlabot savas pozīcijas. Tā 2014. gada pēdējā ceturksnī (pirmais viņiem kā Lenovo meitas uzņēmumam) Motorola pārdevuši vairāk kā 10 miljonu viedtālruņu, kas ir par 118% vairāk kā tajā pašā laika periodā gadu iepriekš. Viens no būtiskākajiem soļiem izkļūšanai no krīzes kompānijai bija atgriešanās Ķīnas tirgū. Šobrīd Motorola Mobility pārdod savu produkciju aptuveni 50 valstīs, un gatavojas to atsākt vēl 10 līdz 15 valstīs.

    Reklāma

    AvotsForbes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.02.2015 17:19

    Ja ābols sāks laist ārā gļukainus ios un vidējās klases dzelžus par premium cenu, viņi var būt nākamie. Ja tas skan smieklīgi, atcerieties, cik vareni kādreiz jutās BB un Nokia.

    Naurelijs
    08.02.2015 21:52
    Reply to  baronc

    Abols ir saņemis pamatīgi pērienu un ceru, ka no tā būs kaut ko iemācījies.

    08.02.2015 23:55
    Reply to  Naurelijs

    kad un no kā? Viņi taču nemācās – ur just holding it wrong :D

    Nils Valainis
    09.02.2015 17:46

    Lai kā daudzi nepeltu to ābolu, lai to iznīcinātu kādam ir jāuztaisa kaut kas tiešām jauns un spēcīgs, ļoti spēcīgs un Samsungs to nespēj, lai kā arī censtos – nesanāk.
    Cilvēkus Ābols paņēma ar kaut ko pavisam jaunu – kvalitatīvu un baudāmu korpusu (5C sērija bija pilnīga laža – neskaitās), ļoti spilgtiem, gaišiem un kvalitatīviem displejiem, lietošanas vienkāršību (Droīdiem lasīt – ierobežotību), samērā stabilu OS darbību (lai gan tāpat ne bez gļukiem) un beigu beigās, cilvēki pie tā pierada, tāpat kā savulaik ar Nokia, tāpēc pastumt malā to būs grūti.
    Cena, jā, produkts nav izcils un cena nav salda, jo īpaši pie mums, bet tā nu ir katra paša izvēle, kur tērēt un par ko maksāt.
    Un kaut kāds šarms tam Ābolam ir, ne velti puse pasaules ar to staigā.

    Reklāma