Web Analytics
More
    Reklāma

    Balss asistents Cortana parādīsies Microsoft Office programmās

    Jaunākie raksti

    Ir informācija ka kompānija Microsoft strādā pie tā, lai integrētu savu balss palīgu un asistentu Cortana arī biroja programmu paketē Microsoft Office. Turklāt Cortana parādīsies kā datoriem paredzētajā Office versijā, tā arī mobilajām iekārtām domātajā.

    Cortana tiks integrēta funkcijā, kura tiek saukta par Work Assistant. Kā var apjaust no nosaukuma, tad tas būs palīgs, kurš ļaus veikt dažādas darbības ar balss komandu palīdzību. Varēs atvērt dokumentus, rediģēt tos un veikt dokumentu nosūtīšanu draugiem vai kolēģiem. Būtībā Work Assistant būs kādreiz Office paketē dzīvojošās Saspraudes (Clippy) pieaugusi un krietni vien gudrāka versija.

    Reklāma

    Jaunajās Word, Excel un PowerPoint versijās, kuras šobrīd pieejamas lejupielādei un lietošanai Windows 10 vidē, ir palīgs ar nosaukumu Tell Me. Tas tiek lietots, lai iepazītos ar programmas iespējām, kā arī atrastu rediģēšanai nepieciešamos instrumentus. Kad konkrēti Microsoft gatavojas integrēt Cortana savos Office produktos, nav vēl zināms, tāpat kā tas vai iOS un Android Office versijas arī saņems Cortana. Par to Microsoft visticamāk sīkāk pastāstīs gaidāmajā izstrādātāju konferencē Build, kura notiks aprīļa beigās un maija sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    09.02.2015 19:49

    “Jaunajās Word, Excel un PowerPoint versijās, kuras šobrīd pieejamas lejupielādei un lietošanai Windows 10 vidē, ir palīgs ar nosaukumu Tell Me.”

    Kur tad šo var dabūt? Kāpēc interneti par šo klusē?

    Mikus Karlsons
    09.02.2015 20:24
    Reply to  Kaspars

    Neesmu baisi rakājies, jo pats ne pārāk mīlu nestabilās versija lietot uz savām kastēm, bet ja esi reģistrējies Windows Insider programmā un ir Windows 10 Preview versija, vari dabūt arī jauno Office. Jaunais Office ir pieejams caur Windows 10 preview iebūvēto aplikāciju veikala beta versiju iegūstams.

    Kaspars
    09.02.2015 20:40
    Reply to  Mikus Karlsons

    Izrādās ir divi veikali, parastais un beta – meklēju parastajā
    Vajadzēs pačekot arī word un excel, paldies

    Reklāma