Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiešsaistes resurss parādīs aptuveni 2000 telefonu saderību ar mobilajiem operatoriem

    Jaunākie raksti

    Jauna viedtālruņa meklētājiem un viltīgiem ceļotājiem, kuri izvēlas izmantot vietējo operatoru priekšapmaksas kartes, beidzot pieejams ērts resurss, kas izstāstīs par iecerētā vai jau īpašumā esošā viedtālruņa iespējām. Will My Phone Work tiešsaistes resursa pamatā ir iespēja izvēlēties viedtālruņa modeli, valsti un mobilo sakaru operatoru, lai noskaidrotu kādi tīkli būs pieejami ar konkrēto komplektu.

    Šobrīd Will My Phone Work datubāzē ir ap 2000 mobilo tālruņu modeļi, kā arī 800 sakaru operatori visā pasaulē. Serviss pieejams bez maksas un vismaz šobrīd lietotājs netiek apgrūtināts ar reklāmām.

    Reklāma

    Willmyphonework.net serviss kļūst interesants mirklī, kad jāizvēlas atbilstošs tālās zemēs iegādāts populāra ražotāja viedtālrunis. Izrādās, ka Xiaomi Mi4 pie mums nemaz nestrādās 4G tīklā un uzmanīgam jābūt eBay iegādājoties Moto X.

    Will My Phone Work – willmyphonework.net

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.02.2015 15:15

    Izskatās ļoti ērts rīks arī Pelēkā un Melnā tirgus piekritējiem -> ne reģionu telefonu lietotājiem – uzskatāmi varēs pārliecināties vai pasūtītajam telefonam no X valsts vispār ir jāstrādā Baltijā…
    Priecē arī sadaļa Sub model – kur varam izvēlēties konkrētā reģiona modifikāciju pēc telefona tehniskā koda.
    Cik pagaidām izdevās pārbaudīt populārākos “Pelēkos” tad pārsvarā vai nu nav 4G vai arī ierobežots atbalstāmo frekvenču skaits.
    Labā ziņa, ka principā visiem telefoniem teorētiski jābūt ir 2G atbalstam – tātad vismaz zvanīt un sūtīt SMS varēs :)

    Reklāma