Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft turpinās nodrošināt Windows RT platformas tehnisko atbalstu

    Jaunākie raksti

    Kad pirms dažām dienām Microsoft paziņoja, ka beidz ražot planšetdatoru Lumia 2520, un vispār niekoties ar Windows RT idejām, bija skaidrs, ka tas ir šīs operētājsitēmas finišs. Daudzi pamanījās paziņot, ka beigas klāt, nekas vairs nenotiks, un citas drūmas lietas. Bet pasaulē tomēr ir zināms skaits cilvēku, kuri lieto ierīces ar Windows RT. Tieši viņiem, lai ievestu skaidrību, Microsoft snieguši informāciju saistībā ar Windows RT nākotni.

    Tā šajā paziņojumā tiek citēts 21. janvāra prezentācijā Terija Maijersona teiktais, ka – „Microsoft strādā pie Windows RT atjauninājuma, un vairāk informācijas par to būs jau tuvākajā nākotnē. ARM ierīces paliks kā svarīga sastāvdaļa to iekārtu skaitā, kuras optimizētas lietošanai ar Windows 10 operētājsistēmu”.

    Reklāma

    Bet galvenā informācija ir viena – Microsoft līdz pat 2017. vai 2018. gadam turpinās ARM versijas Microsoft Surface planšetdatoru, un pašas operētājsistēmas tehnisko atbalstu. Tiks izstrādāti un izsūtīti operētājsistēmas drošības un ierīces draiveru atjauninājumi. Vārdu sakot, ja jums ARM planšete ir mīļa un patīk, turpiniet to lietot vienā mierā vēl vismaz pāris gadus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma