Web Analytics
More
    Reklāma

    Micromax pārspēj Samsung milzīgajā Indijas tirgū

    Jaunākie raksti

    Samsung cietis zaudējumu vēl vienā cīņā, kļūstot par tikai otro lielāko viedtālruņu piegādātāju Indijā. Tirgus izpētes uzņēmums Canalys ziņo, ka pirmo vietu Indijā nu ieņem vietējais ražotājs Micromax. Dati ņemti par pēdējo gada ceturksni.

    Micromax iekarojis Indijas tirgu, pārdodot 22% no visiem viedtālruņiem, kamēr Samsung tirgus daļa ir vien 20%. Micromax kopā pēdējā ceturksnī Indijā pārdeva 4.6 miljonus viedtālruņu, bet Samsung – 4.4 miljonus. Šī ir pirmā reize, kad Samsung nākas piekāpties Micromax. Canalys norāda, ka kopumā Indijā pēdējā ceturksnī pārdoti 21.6 miljoni viedtālruņu, kas ir gandrīz dubults kāpums pret iepriekšējā gada rādītājiem.

    Reklāma

    Protams, Indija ir budžeta klases viedtālruņu valsts. Ceturtā daļa no pārdotajiem viedtālruņiem ir cenā zem $100. $100 līdz $200 kategorijā ietilpst 41% pārdoto viedtālruņu. Trešo un ceturto vietu Indijā ieņem arī vietējie ražotāji Karbonn un Lava ar attiecīgi 2 miljoniem un 1.5 miljoniem pārdotu vienību.

    Micromax savas pozīcijas tirgū stiprina ar Cyanogen sadarbību. Tās rezultāts būs jauns viedtālruņu zīmols Yu. Pirmais viedtālrunis saucas Yu Yureka, tas saņems CyanogenMod jau rūpnīcā un būs pieejams Amazon Indija tiešsaistes veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    04.02.2015 11:30

    “Samsung cietis zaudējumu vēl vienā cīņā, kļūstot par tikai otro lielāko viedtālruņu piegādātāju Indijā.”
    Ak, cik melodramatiski! Lasītājiem sirdis asiņo, asaras plūst straumēm, un beigušies papīra kabatlakatiņu krājumi… Bet ko lai dara — ziepeņu laikmets. Citu vārdu nav! ;-P

    Reklāma