Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony pārdevusi savu spēļu biznesa sadaļu Sony Online Entertainment

    Jaunākie raksti

    Kompānija Sony turpina cīnīties ar biznesa un finanšu problēmām, un izvēlējusies to uzveikšanai ceļu līdzīgu tam, kuru nesen izmantoja Nokia. Konkrēti tā ir nerentablo biznesa struktūru pārdošana. Nupat klajā nākusi informācija, ka Sony atvadījušies no savas spēļu izstrādes un publicēšanas nodaļas. Šī kompānijas struktūra, kura zināma ar nosaukumu Sony Online Entertainment pārdota investīciju kompānijai Columbus Nova. Tagad tās nosaukums būs Daybreak Game Company.

    Jaunās firmas, Daybreak Game Company prezidents Džons Smedlijs (John Smedley) paziņojis, ka tā turpinās darbu pie tiešsaistes spēļu izstrādes un publicēšanas, kā arī nodrošinās tehnisko atbalstu agrāk klajā nākušajām Sony spēlēm. Taču tas nav viss. Kompānija Daybreak Game Company turpmāk nodarbosies arī ar spēļu veidošanu Xbox One spēļu konsolēm.

    Reklāma

    Kompānijas Sony lēmums pārdot Sony Online Entertainment nodaļu neradīja izbrīnu, jo šādu soli tā apsvēra jau samērā ilgu laiku. Kādu summu, par Sony Online Entertainment iegādi, ir samaksājusi Columbus Nova, netiek atklāts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma