Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft OneDrive serviss uzlabo iespējas darbam ar fotogrāfijām

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft ziņo, ka savā mākoņpakalpojumā OneDrive viņi ir veikuši zināmus uzlabojumus. Ir vienkāršots fotoattēlu augšupielādes process, kā arī ir izveidota jauna attēlu meklēšanas sistēma.

    03_iOSTags2

    Reklāma

    OneDrive vietne ir saņēmusi jaunu fotoattēlu un dokumentu „lasīšanas” algoritmu. Tas ir apmācīts skenēt attēlus, kuros ir redzams teksts, bet lietotājs attēlus vēlāk varēs atrast ar teksta meklēšanas funkcijas palīdzību. Šis ir viens no instrumentiem, kurš izveidots izmantojot Bing un Microsoft Research iestrādes.

    02_Search_experience2

    Tāpat lietotājam būs pieejamas servisa automātiski sagrupētu attēlu kolekcijas, un tajās meklēšanu varēs veikt izmantojot atslēgas vārdus. Tie varēs būt visi dažādi – cilvēki, suns, pludmale, saulriets, skulptūra, u.c. Būtībā Microsoft skenēs un izpētīs attēlus un citu veidu failus, kā arī sagrupēs tos pēc visai daudziem parametriem. Ar šo marķieru palīdzību vēlāk arī varēs veikt meklēšanu. Arī lietotājs pats varēs attēliem un citām datnēm piešķirt atbilstošus marķējumus. Ja nu jūs satrauc fakts, ka tā tomēr ir zināma iejaukšanās jūsu privātajā dzīvē, jaunās funkcijas varēs arī atslēgt.

    Parādīsies arī iespēja lietotājam pašam grupēt attēlus un veidot galerijas, bet norādi ar šādas galerijas atrašanās vietu varēs nosūtīt citiem lietotājiem.

    05_Weekend-Recap_idea1-655x1024

    Vēl arī OneDrive būs iespēja automātiski augšupielādēt visus attēlus, tikko kā jūs pieslēgsiet datoram ārējo USB disku vai arī kādu citu datu nesēju. Attēli tiks ievietoti mapē „Camera Imports”, kur nonāks arī datora ekrāna izveidotie ekrāna uzņēmumi.

    Jaunās iespējas jau vistuvākajā laikā parādīsies iOS paredzētajā OneDrive versijā, bet nedaudz vēlāk arī Android un Windows Phone vidēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma