Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter ievieš grupu saziņu un video materiālu publicēšanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Twitter tā arī nespēj lāga saprast, kas tad viņi patiesībā ir. Vai sociālais tīkls, vai ziņojumu apmaiņas serviss, vai arī dažādu viedokļu publikācijas platforma. Šodien parādījušās, divas jaunās Twitter iespējas, tomēr vairāk to pozicionē tieši kā ziņu apmaiņas un viedokļu publikācijas servisu. Sākot ar šodienu lietotāji var veidot personīgo ziņojumu ietvaros grupu dialogus. Otra jaunā iespēja ir saistīta ar video materiālu, kuru ilgums nepārsniedz 30 sekundes, ierakstīšanu, rediģēšanu un publicēšanu.

    https://www.youtube.com/watch?v=XNnVH-mwSdM&x-yt-ts=1422327029&x-yt-cl=84838260
    Par iespēju veidot grupu sarunas, Twitter šefs Diks Kostolo (Dick Costolo) ierunājās jau pagājušā gada maijā, nosaucot to par iespējamo „čukstu režīmu”. Principā šī funkcija darbojas identiski citu servisu piedāvātajām, kuras ļauj apvienot sarunai vienā grupā vairākus cilvēkus vienlaicīgi. Turklāt nav obligāti, lai visi sarunas dalībnieki būtu jūsu Twitter konta sekotāji. Jūs varat tos pievienot sarunai arī tāpat. Jebkurš lietotājs saņems ziņojumu, ka viņu ir pievienojuši grupai, kā arī informāciju par neizlasītiem ziņojumiem grupas ietvaros.

    Reklāma

    Otra jaunā iespēja ļauj uzņemt, un rediģēt 30 sekundes garus video ierakstus, un publicēt tos tieši jūsu Twitter kontā. Acīm redzot šāda iespēja vairāk orientēta uz žurnālistu, reklāmas cilvēku, un dažāda veida slavenību auditoriju. Kaut arī iespējams, ka uz šādu soli Twitter pamudinājis viņiem piederošais Vine video serviss, kurš ļauj publicēt 6 sekunžu garus video ierakstus. Taču kā apgalvo Twitter pārstāvis Džinens Kamdars (Jinen Kamdar), tad abi servisi ir ar pilnībā dažādām funkcijām. Tā Vine orientējas tikai uz izklaidi, bet Twitter būšot daudz nopietnāks un respektablāks, un vairāk uz ziņām orientēts serviss.

    Jaunās iespējas visiem Twitter lietotājiem kļūs pieejamas jau dažu tuvāko dienu laikā, pēc aplikācijas atjauninājuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma