Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm sakārtos Snapdragon 810 un tas būšot pieejams Samsung viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Vairāki avoti norāda, ka Qualcomm Snapdragon 810 procesoram ir problēmas ar uzkaršanu un šobrīd Snapdragon 810 oficiāli izziņots vien LG G Flex 2 viedtālrunī. Tai pat laikā LG atzīst, ka ir atrisinātas Snapdragon 810 procesora uzkaršana problēmas, bet tās ir atrisinātas, efektīgi novadot siltumu tālāk. Tātad – uzkaršanas problēma patiešām ir, tikai LG to “savā galā” spējuši apiet.

    Tajā pašā laikā Samsung ir pamats nemaz neizmantot Qualcomm Snapdragon 810 procesoru – nenāksies risināt siltuma novadīšanas nianses, kā arī plauktos jau sagūluši plāni vairāk viedierīcēs izmantot pašu veidotos Exynos procesorus. Tomēr tagad klīst runas, ka Qualcomm ir sapratuši savu kļūdu un mēģina pārstrādāt Snapdragon 810, lai tas būtu vēsāks un visiem ražotājiem pieņemams.

    Reklāma

    Samsung gala reakcija būs zināma ap martu, kad gaidāma nākamā Galaxy S6 modeļa iznākšana.

    Snapdragon 810 procesors veidots, domājot par 4K video uzņemšanas iespējām un lielu izšķirtspēju ekrānu apkalpošanu. Procesors izmantos H.265 video kodēšanu, kas nodrošinās kvalitatīvāku 4K video uzņemšanu, būtiski nepalielinot video datnes izmērus. Snapdragon 810 piedāvā arī ātru 802.11ad bezvadu tīkla standartu, kaut gan esošais 802.11ac Wi-Fi standarts vēl nav iegājies lietotāju ikdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma