Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Windows 10 TP versija ar Cortana un Continuum pieejama lejupielādei

    Jaunākie raksti

    Kaut arī iepriekšējā informācija liecināja, ka jaunākā Windows 10 versija būs pieejama lejupielādei tikai nākamajā nedēļa, Microsoft visticamāk ir nolēmuši nevilkt lieki garumā, un jau tagad padarījuši pieejamu lejupielādei Windows 10 Technical Preview jaunāko versiju.

    Jaunās Windows 10 Technical Preview versijas būtiskākā iezīme ir vairākas ilgi gaidītas funkcijas, kuru starpā Continuum, kura ļaus automātiski pārslēgt saskarni izmantojot OS hibrīda ierīcēs. Vieta atrasta arī balss asistenta Cortana un Xbox aplikāciju integrācijai operētājsistēmā. Kā Microsoft oficiālajā blogā stāsta inženieru nodaļas menedžeris Gabe Ault, tad ar Cortana palīdzību datora versijā var veidot jaunas piezīmes, uzzināt informāciju par aktuālo laika prognozi, finanšu tirgus jaunumiem, u.c. informāciju. Attiecībā uz Spartan pārlūku pagaidām nekādas informācijas nav, un tas visticamāk parādīsies vēlāk.

    Reklāma

    Jaunā un aktuālā Windows 10 Technical Preview versija ir pieejama lejupielādei no Microsoft oficiālās vietnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Es
    26.01.2015 09:07

    Izmēģināju, baigi karās starta funkcija, kā arī ļoti bremzē tādas programmas kā Google chrome un onedrive. Pārējais itkā pozitīvi, izskatās ka control panel tiks aizstāts ar jaunu iestatījumu aplikāciju. Pozitīvi tas, ka ar vienu klikšķi var ātri atgūt iepriekšējo windows 8.1 versiju ar roll back.

    Reklāma