Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina Eiropas patērētājus ar energoefektīviem sadzīves tehnikas risinājumiem

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) inovāciju festivālā LG InnoFest 2015, kas no 22. līdz 23.janvārim notika Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, Eiropas patērētājiem prezentējis unikālu ērtību uzlabojošās sadzīves tehnikas klāstu. Jaunākā produktu klāsta uzmanības centrā ir pirmšķirīga enerģijas efektivitāte, uzlabota veiktspēja un jaunas viedās funkcijas uzlabotai lietotāju pieredzei. Jaunumu klāstā īpaši izceļas vairāki veļas mazgājamo mašīnu un ledusskapju modeļi, kas pielāgoti individuālajām patērētāju vajadzībām.

    DSC04867

    Reklāma

    Videi draudzīgas veļas mašīnas ar TurboWash un Eco-Hybrid tehnoloģijām

    Apvienojumā ar atzinību ieguvušo 6 Motion Direct Drive tehnoloģiju, LG jaunākās, videi draudzīgās veļas mazgājamās mašīnas ar TurboWash ne tikai sasniedz A+++ enerģijas efektivitātes prasības, bet pat tās pārsniedz par 55%[1]. Ar TurboWash populārākie mazgāšanas cikli – Cotton, Cotton Large, Mix un Easy Care – no sākuma līdz beigām aizņem vien 59 minūtes, kamēr enerģijas patēriņš tiek samazināts par 15% un ūdens patēriņš pat par 40%[2]. Turklāt skalošanas ciklā divas minūtes ar lielu spēku tiek izsmidzināts ūdens, tādējādi palīdzot efektīvāk no apģērba izskalot mazgāšanas līdzekli, vienlaikus samazinot ūdens un enerģijas patēriņu.

    DSC04875

    Lielākai lietotāju ērtībai, LG 2015.gada veļas mazgājamo mašīnu modeļi atbalsta bezvadu datu pārraides tehnoloģiju Near Field Communication (NFC), kas nodrošina iespēju ātri sasaistīt un veikt datu apmaiņu starp viedtālruni un LG sadzīves tehnikas ierīcēm. Izmantojot NFC, lietotājs var lejupielādēt jaunas papildu mazgāšanas programmas – Wool, Baby Care, Cold Wash utt. NFC tehnoloģija tiek izmantota arī Smart Diagnosis funkcijas atbalstam, kas palīdz lietotājiem ātri un efektīvi novērst jebkuru nelielu problēmu, tādējādi izvairoties no dārgiem un neērtiem servisa pakalpojumiem.

    DSC04916

    DSC04921

    DSC04919

    LG Eco-Hybrid veļas mašīna ar žāvētāju ir aprīkota ar diviem žāvēšanas režīmiem – Eco un Speed, ļaujot lietotājam izvēlēties starp optimālu enerģijas un laika taupīšanu. Izmantojot siltumsūkņa tehnoloģiju, gan Eco, gan Speed režīms spēj sasniegt A++ enerģijas efektivitāti, bet Speed režīms žāvēšanas laiku samazina līdz pat 30%[3]. LG Eco-Hybrid ir lielisks risinājums smalku apģērbu žāvēšanai – tas spēj žāvēt apģērbu pat zemā temperatūrā, pasargājot audumu no bojājumiem un saraušanās.

    DSC04910

    Izcila energoefektivitāte un modernas ēdienu pārvaldes sistēmas

    Ar satriecošu Total No Frost funkciju, kas nodrošina 20% lielāku enerģijas efektivitāti, salīdzinājumā ar A+++ reitingu, LG ledusskapis ar saldējamo kameru apakšā ir nozares līderis enerģijas efektivitātes ziņā. Linear Compressor tehnoloģija nodrošina mazāku iekšējo berzi, lielāku uzticamību un ilgmūžību ar mazāku darbības troksni. Enerģijas efektivitāti vēl vairāk uzlabo ērtais Door-in-Door risinājums, kas atvieglo piekļuvi biežāk patērētājiem pārtikas produktiem un dzērieniem, vienlaikus pat par 41%[4] samazinot aukstā gaisa zudumu no galvenā ledusskapja nodalījuma un nodrošinot ilgāku produktu uzglabāšanos.

    DSC04935

    Papildus uzlabotai enerģijas efektivitātei, LG jaunais četru durvju ledusskapis piedāvā vairāk uzglabāšanas vietas, pateicoties plānākai izolācijas sienai. Centrālais nodalījums, kas parasti sastopams divu durvju ledusskapjos, arī ticis likvidēts, tādējādi sniedzot patērētājiem vēl vairāk  uzglabāšanas vietas. Ērtā Fresh 0 Zone sekcija, kas izvietota galvenajā ledusskapja nodalījumā, ir lieliski piemērota vieta, kur uzglabāt gaļu un zivis, jo lietotāji var šiem produktiem, kas tiek lietoti bieži, piekļūt nekavējoties, bez nepieciešamības tos sasaldēt un atkausēt.

    LG arī pielicis pūliņus, lai nodrošinātu, ka produkti saglabājas svaigi ilgāku laiku. Total No Frost tehnoloģija, kas sastopama visos LG ledusskapjos, nodrošina vienmērīgu dzesēšanu visā ledusskapja iekšienē. Turklāt LG unikālā Pure N Fresh gaisa filtrēšanas sistēma izmanto jaudīgu ventilatoru, lai likvidētu smakas, vienlaikus ledusskapī caur svaigā gaisa kanāliem nodrošinot attīrītu gaisu, kas sniedz iespēju uzglabāt pārtikas produktu svaigus ilgāku laiku.

    Vairāk fotogrāfijas no LG InnoFest 2015 skaties šajā galerijā.

    [1] Balstoties uz IEC pārbaudes standartu, LG laboratorija pārbaudīja modeli FH6F9BDSK2, 12kg.
    [2] Pārbaudījis Intertek, modelis F94933WHS, balstoties uz Cotton ciklu/40℃/1400rpm, 5kg ielādi, salīdzināts ar TurboWash un bez TurboWash.
    [3] Balstoties uz IEC pārbaudes standartu, LG laboratorija salīdzināja Eco un Speed žāvēšanas režīmus: Eco mode (24 min.), Speed mode (16 min.).
    [4] Pārbaudījis Intertek, modeli SX5534WB, GR-S632GLRC un LFX3194ST/02.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.01.2015 09:13

    Kāpēc uzsildītais ūdens tiek vienkārši izliets notekā? Kāda tur ekonomija? Kāda ++++ klase? Kad beidzot ar to silto ūdeni caur siltummaini uzsildīs skalojamo ūdeni, un tad drēbes skalos ar siltu ūdeni?

    Reklāma