Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nav tikuši galā ar viedpulksteņa akumulatora nespējām

    Jaunākie raksti

    Kopš Apple Watch izsludināšanas pagājuši jau vairāki mēneši, bet tā arī nav nolikts datums, kad pasaule varēs iegādāties tik gaidīto Apple Watch. Protams, šāda nogaidīšana nozīmē baumu izplatīšanos un šoreiz tiek mēļots, ka arī Apple nav izdevies izskaust viedo pulksteņu lielāko problēmu – nepieņemamu akumulatora darbības ilgumu.

    9to5Mac norāda, ka šobrīd Apple Watch ar vienu uzlādi varot iztikt aptuveni divas līdz trīs dienas vai 2.5 līdz 3.5 samērā aktīvas lietošanas stundas. Izsakoties mazāk zinātniski – tik pat ilgi, cik konkurenti no Android Wear un Tizen nometnēm. Sākotnēji Apple plānos esot bijis nodrošināt Apple Watch darbību vidēji noslogotā režīmā ne mazāku kā 19 stundas. Un ir pamatīga atšķirība starp 3 un 19 stundām.

    Reklāma

    Viedo pulksteņu lielākā problēma esot jaudīgie procesori – daudzos viedtālruņos ir tik pat jaudīgi procesori, kas tiek komplektēti ar desmit reizes ietilpīgāku akumulatoru. Apple Watch tam klāt nāk palielinātas izšķirtspējas ekrāns. Protams, ir jāsagaida tirdzniecībai paredzētais Apple Watch un tikai tad varēsim spriest par Apple spējām, bet šobrīd nelabvēļi melš, ka pirmais Apple Watch nespēs neko vairāk par Android Wear alternatīvu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    23.01.2015 12:13

    ābols varētu beigt sēdēt uz saviem miljardiem, un izgudrot bateriju, ko visi varētu izmantot nedēļu bez lādēšanas. i būtu atkal inovatīvs, i nauda nāktu aumaļām.

    azarbaidzz
    24.01.2015 15:01

    nemaak, vinji maak tik nozagt idejas, un uztaisiit uz taam atentu un nopelniit miljardu :)

    Reklāma