Web Analytics
More
    Reklāma

    Surface Hub – milzīga izmēra 4K televizors biznesa lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Vakar papildus operētājsistēmu jaunumiem, Microsoft parādīja arī vairākus jaunus „dzelžus”. Viens no tādiem ir Surface Hub. Tas savā būtībā ir liela izmēra – 84 collas ekrāna diagonāles un 4K izšķirtspējas, dators monobloks. Dators ir aprīkots ar akustiskajām sistēmām, dažādiem sensoriem, mikrofonu, kameru, NFC, Bluetooth un WiFi moduļiem, un vēl un vēl. Šis datora un televizora hibrīds ir rezultāts tam, ka Microsoft nesen iegādājās firmu Perceptive Pixel. Tieši tās darbinieki ir radījuši šo milzi.

    Dators paredzēts izmantošanai biznesa sfērā, jo tas aprīkots ar speciāli piemērotas versijas Skype un OneNote. Šīs programmas atbalsta datu ievadi ar irbuli. Uz skārienjūtīgā ekrāna var vienlaikus zīmēt, veikt piezīmes un ar tā palīdzību piedalīties video konferencē. Arī citi konferences dalībnieki var pievienot savas piezīmes, izmantojot Surface Hub pieslēgtās ierīces. Konferences nobeigumā izskatīties materiāli tiek elektroniski nosūtīti visiem konferences dalībniekiem.

    Reklāma

    Ir zināms, ka Surface Hub būs nopērkams ar ekrāna diagonāles izmēru 55 un 84 collas. Pagaidām nav zināms konkrēts datums, kad jaunums nonāks pārdošanā, taču tas ticamāk būs gada otrajā pusē. Nav zināma arī tas, kāda būs jaunuma cena. Taču tā noteikti būs lielāka kā pāris tūkstoši dolāru.

    https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421828030&v=FRLDRQePY1o&x-yt-cl=84411374

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    23.01.2015 08:46

    Nesen uzstādījām līdzīgu milzi no Prestigio, bet tas bija tikai 2K, tobiš FullHD, un ne tik advancēts. Un tas maksāja tikai 10K €. Tā, ka šis noteilti būs vismaz 2x dārgāks.

    arvix
    23.01.2015 11:06

    liela interaktīvā tāfele :)

    Reklāma