Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Z1 viedtālrunis ar Tizen OS piedzīvo kritikas vilni Indijā

    Jaunākie raksti

    Samsung ilgi jo ilgi perēja un beidzot arī izperēja savu viedtālruni ar Tizen operētājsistēmu. Nupat jaunais Samsung Z1 ir nonācis Indijas tirgū. Indijā lielākā daļa viedtālruņu, kuri tiek piedāvāti, ir budžeta un vēl lētākas kategorijas, un tieši tāpēc visticamāk Samsung nolēmuši savus spēkus ar jaunumu vispirms izmēģināt tieši tur. Taču izskatās, ka šoreiz Samsung ir nošāvuši greizi. Aparāts ir saņēmis pamatīgu kritikas vilni, un daži lietotāji to pat ir salīdzinājuši ar 2010. gada viedtālruņu modeli.

    Kā izsakās kino darbonis no Mumbajas Samirs Ahmeds Šeihs (Samir Ahmed Sheikh), kurš šo telefonu nopircis savai sievai, tad – „Samsung tik ilgi atlika savas operētājsitēmas klajā nākšanu, ka brīdī kad tā beidzot ir nonākusi veikalu plauktos, tā izrādījās jau novecojusi. Vienkāršs salīdzinājums ar jebkuru no Android One sērijas viedtālruņiem parāda, ka Samsung Z1 ir bezcerīgi atpalicis no sava laika. Ar 3,15 megapikseļu aizmugures kameru un 0,3 megapikseļu frontālo kameru tas ir aparāts no 2010. gada”. Tagad izskatās, ka Samsung būs pamatīgi jāpārskata sava Tizen viedtālruņu politika, un ja viņi vēlas kaut nedaudz saglābt situāciju, steigšus censties radīt kādu reāli konkurētspējīgu viedtālruņa modeli ar šo operētājsistēmu.

    Reklāma

    AvotsReuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ar4ibalts
    22.01.2015 23:03

    Skaitļu ziņā kas ir megapikseļos, atmiņas daudzumā, Rama lielumā. Manā vērtējumā Samsung vienmēr ir atpalikušas par 2gadiem. Skeptiķi teiks ka cena nosaka visu. Negaisos neko atspēkot, cik cilvēku tik viedokļu.

    23.01.2015 12:16
    Reply to  Ar4ibalts

    tu laikam savā pufaikciemā neesi dzirdējis par Note 4 un S5.

    Viesis
    23.01.2015 09:02

    Jājautā, kāpēc tad Samirs Ahmeds Šeihs vispār sievai tādu pircis? Vispirms nopērk un tad domā? :)

    23.01.2015 12:13

    Ja indijas tirgus pateiks nē šim aparātam, tad samsungs varēs tos konteinerus izmest okeānā. Un vainojams nav nedz Tizen nedz kameras mpix, bet tas ka Ķīna neguļ un piedāvā arī šajā segmentā pievilcīgus aparātus.

    23.01.2015 18:09
    Reply to  LOOK

    Vakar Aliexpress redzēju octa core Android par 70 euro, ta ka sos var drosi sakt parstradat atkritumos.

    x
    24.01.2015 00:49

    Zinot, kādam segmentam ir paredzēti šie telefoni, jāsecina ka kinodarbonis joprojām nav aizmirsis savu bērnību, nu vai vecāku bērnību. Vai arī viņš atklāti ņirgājas par savu sievu :)

    Krotow
    03.02.2015 02:57

    Sķiet, ka džeks prasti paņirgājies par sievu. Labi sieva vēl nesāka pārbaudīt pieejamās aplikācijas. Citādi viņš būtu dabūjis arī ar pannu pa pakausi.

    Reklāma