Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi oficiāla nonākšana Eiropā un ASV tik drīz nav gaidāma

    Jaunākie raksti

    Pirms CES 2015 tika runāts, ka Xiaomi varētu drīzumā oficiāli uzsākt tirdzniecību ASV. Spēcīgs pieteikums būtu bijis CES 2015 laikā izziņots Mi5 flagmanis, bet tā nenotika. Šobrīd Xiaomi galvenie tirgi ir Indija un Āzija.

    Xiaomi gan pavisam nesen atklāja informāciju par diviem jauniem viedtālruņiem, bet to vidū nebija tik gaidītais Mi5. Abi izziņotie Mi Note un Mi Note Pro modeļi ir drīzāk Note 4, iPhone 6 Plus un Nexus 6 konkurenti, bet tie netiks pārdoti jaunos tirgos.

    Reklāma

    BBC intervijā Xiaomi viceprezidents Hugo Barra izteicies, ka uzņēmumam ir milzīgas globālas ambīcijas, bet līdz oficiālai Xiaomi nonākšanai Eiropā un ASV nāksies gaidīt vairākus gadus. Šobrīd Xiaomi pietiekot ar esošajiem tirgiem, jānostabilizējas un jāgūst priekšstats par turpmāko viedtālruņu pieprasījumu.

    Xiaomi jau apliecinājuši, ka grasās drīzumā piedāvāt savu produkciju Brazīlijā, Krievijā, Turcijā un Meksikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    21.01.2015 15:34

    Paši sevi aplaupa, un ļauj uzdzīvot spekulantiem.

    21.01.2015 17:38

    Pareizi vien ir. Tādiem copycats nav jālien zolīdos tirgos, tur var arī atrauties pa zobiem. Lai patirgo savus aparātus visādos kaktu reģionos.

    21.01.2015 19:16

    Atkal raudi par savu piesmieto ābolu? :D

    21.01.2015 19:39
    Reply to  baronc

    Drīzāk gaidu konstruktīvu sarunu. Ir ko likt pretī?

    21.01.2015 19:45

    Vakar jau bija.

    21.01.2015 19:48
    Reply to  baronc

    Vakar mazliet parakstījies, izrakstīji visas gudrās domas un šodienai atlikušas tikai dumās?

    21.01.2015 19:55

    nē, man ir arī privātā dzīve, ne tikai internets. Paskaties labak šo, jo apple taču viss ir autentisks. https://www.youtube.com/watch?v=QrM25jqhXdA

    21.01.2015 20:13
    Reply to  baronc

    Tev tiešām šķiet, ka es neesmu atskatījies šāda veida video? Tiešām? Tagad, lūdzu, parādi man 7 produktus vai to fīčas, kas Xiaomi ir unikālas.

    21.01.2015 20:34

    VISI ZOG, zabej pie tā.

    dzhonsons
    22.01.2015 18:57

    Viņiem, kā reizi, IR jālien “zolīdos tirgos”. Lieliska dzelžu un softa kvalitāte par lielisku cenu. Tas ir tā vērts. Un, kas nav mazsvarīgi – lielisks lietotāju atbalsts un pastāvīgi programmatūras atjauninājumi.

    Mr. Jones
    21.01.2015 22:17

    nesaprotu, kas Kristapam pret xiomi. Kristaps pats ir palietojis kādu xiomi telefonu?

    21.01.2015 23:56
    Reply to  Mr. Jones

    Un es, savukārt, nesaprotu ko jūs esat atraduši tādos ražotājos kā Xiaomi? Es vēl saprastu, ja fanošana būtu par Apple, HTC, Samsung, Sony vai to pašu LG, kas ik pa laikam spēj radīt inovatīvus produktus un tehnoloģijas. Par šādiem zīmoliem un to veikumu var fanot, bet kas ir Xiaomi (un lērums citu ķīniešu uzņēmumu)? Uzņēmums, kas izmanto svešas idejas, produktus un nerada pilnīgi nekādu pievienoto vērtību vienlaicīgi apdraudot tos iepriekš pieminētos uzņēmumus, kas paši tērē miljonus un pat miljardus jaunu tehnoloģiju izpētē un izstrādē. Tas būtu tas pats kas fanot par Adibos krosenēm vai Geely automobiļiem.

    P
    22.01.2015 00:40

    Ko Apple ir IZGUDROJIS pēdējos gados? Fingerprint sensors pirkts, kartes pirktas, procis no Samsung, displejs no LG un kamera no Sony laikam. Nu ĻOTI inovatīva kompānija.

    22.01.2015 00:51
    Reply to  P

    Tieši pēdējos gados ar (redzamām) Apple inovācijām ir čābīgi un savā ziņā interesantāk ir lūkoties uz klasiski garlaicīgo Microsoft, tomēr tieši Apple ir veiksmīgi aizsākusi vairākas ierīču kategorijas, kas šobrīd šķiet pašsaprotamas.

    iPhone bija pirmais lietojamais viedtālrunis, iPad bija pirmais lietojamais planšetdators un MacBook Air aizsāka ultrabuku kategoriju. iPod ar iTunes vispār pārvērta mūzikas industriju. Un kas zin, varbūt Apple Watch būs pirmais veiksmīgais viedpulkstenis (šo es pats kaut kā apšaubu). Jā, visās šajās kategorijās ir bijuši tuvāk vai attālāk līdzīgi produkti, tomēr neviens no tiem pat ne tuvu nav iemantojuši tik lielu komerciālu veiksmi. Un tai ir nozīme, lai kopumā joma attīstītos.

    Un Tavs komentārs nav īsti precīzs. Apple A sērijas procesorus ir izstrādājuši Apple inženieri, tos tikai ražo citi uzņēmumi. Touch ID pamatā tik tiešām ir 2012. gadā iegādātās AuthenTec kompānijas darbs, tomēr nav tā, ka Apple neko tur klāt nav pielikusi. Interesantā kārtā pat par spīti tam, ka iPhone 5s nav pirmā ierīce, kas aprīkota ar pirkstu nospiedumu lasītāju, tā bija pirmā, kam šī funkcija reāli ērti un stabili darbojas. Tā, ka ar vienkāršu kompāniju nopirkšanu nekas nebeidzas. Pavei, Google savu Android arī radīja uz nopirktas tāda paša nosaukuma kompānijas.

    22.01.2015 13:14

    Neviens jau nesaka, ka ābols neko nav KĀDREIZ izdarījis, arī iphone kādreiz bija krutākais displejs, ko divus gadus neviens nevarēja pārspēt. Tautai cepiens tikai par to, ka tagad vecu dzelzi pārdod. Tas nekas, ka iet fluīdi. Jobs bio vai filmu redzēji? Viņš macā un Lisā gribēja trakāko dzelzi ielikt, kāpēc Tims bāž vecus dzelžus iekšā aifonos?

    22.01.2015 13:51
    Reply to  baronc

    Tur jau tā bēda, ka pēdējos gados Apple nodarbojas ar vecu gotiņu slaukšanas pastiprināšanu. Un es neteiktu, ka iOS 8 (un arī jaunais OS X Yosemite) darbojas tik fluīdi un bez problēmām kā tas iepriekš bija pierasts ar Apple ierīcēm.

    Reklāma