Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft atklāj Windows 8.1 OS partneru cenas planšetdatoru ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft savā interneta vietnē, Microsoft OEM Partner Center, ir publicējusi informāciju par to, kādas cenas nāksies maksāt viņu partneriem, kuri nolems izmantot Windows 8.1 OS savos jaunajos planšetdatoros. Tā izmantojot Windows 8.1 versiju Windows 8.1 with Bing un uzstādot to planšetē ar ekrāna diagonāli līdz 9 collām, būs jāmaksā $10. Taču pastāv arī iespēja iegūt $10 atlaidi, kas nozīmē cenu apaļus $0. Nebūs jāmaksā nekas. Turklāt ierobežojums interneta pārlūka izvēlē uz šādas planšetes attiecas tikai uz ražotāju. Savukārt gala lietotājs iegādājies šo planšeti, var izmantot kādu vien pārlūku un meklētāju pats vēlēsies.

    Savukārt planšetdatoru ar ekrāna diagonāli 10,1 un vairāk ražotājiem, par šāda veida operētājsistēmu būs jāmaksā $25, bet ievērojot jau piesaukto atlaidi, cena būs $15. Tāpat arī interesanti, ka šo atlaižu ietvaros mazo planšetu lietotājiem būs iespējams iegūt pilnīgi par velti Office 365. Bet lielāka izmēra dzelžu lietotājiem gada maksa būs humānie $15.

    Reklāma

    Kā izskatās, tad Microsoft ir izlaiduši lēto planšetdatoru ar Windows 8.1 paskatā, džinu no pudeles un atpakaļ to tur vairs iedabūt neizdosies. Tādejādi visticamāk vēl straujāk palielināsies lēto planšetdatoru ar Windows skaits un arī Microsoft nevarēs atkāpties no uzņemtā kursa.

    windows81withbing

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma