Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pārtrauc Glass pārdošanu un atsakās no esošās briļļu programmas

    Jaunākie raksti

    BBC ziņo, ka Google izbeidz eksperimentālo Google Glass programmu tās esošajā idejā un izpildījumā. Google pilnībā neatsakās no Glass programmas, tikai izbeidz esošās pastāvēšanu. Nākotnes Google Glass būs mazāk eksperimentāls izstrādātājiem paredzēts projekts, bet vairāk piemērots ikdienas lietošanai un plašam pircēju lokam.

    Nākamajā nedēļā Google pārstās pieņemt Google Glass pasūtījumus, bet daļējs atbalsts esošo briļļu īpašniekiem tiks saglabāts. Google Glass komanda vairs nebūs Google X divīzijā, tā vietā visa Google Glass komanda tiks pakārtota mājas automatizācijas projektam Nest, ko Google iegādājās pirms gada.

    Reklāma

    Sākotnēji Glass projekts bija visai plašs ar tālejošiem plāniem un par to rūpējās Google dibinātājs Sergejs Brins (Sergey Brin). Diemžēl Glass izstrādes laikā komandas locekļi juta, ka Google Glass dodas nepareizā virzienā un tur nekas nav labojams. Google Glass lietotāji būtu uzskatāmi par līdzvainīgiem viedo briļļu aizliegšanā bāros, kinoteātros un daudzās citās sabiedriskās vietās.

    Var uzskatīt, ka esošais Google Glass projekts ir slēgts. Iespējams, Google nākotnē spēs pārstrādāt Glass kopējo ideju un iespējas, lai Google Glass būtu patiesa un derīga inovācija, nevis apsmiekla un negāciju objekts.

    Avotsbbc.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.01.2015 22:42

    Es biju so fucking excited par šo projektu, bet, kad viņi sāka prasīt pusotru štuku par briļļu pāri.. Go eF yourself, google.

    Reklāma