Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta mobilā aplikācija, kas palīdzēs mediķiem noteikt zvanītāja atrašanās vietu

    Jaunākie raksti

    Latvijā viedtālruņu lietotājiem ir izstrādāta unikāla mobilā lietotne (aplikācija) HealthPoint, kas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMP dienesta) mediķiem palīdzēs noteikt zvanītāja atrašanās vietu un līdz ar to daudzās situācijās ātrāk atrast negadījuma vietu, lai palīdzētu pacientiem vai cietušajiem.

    Ikvienam var būt situācija, kad nepieciešams izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārkārtas brīžos, kad dzīvība ir briesmās, tas ne vienmēr ir tik vienkārši, kā šķiet – savu atrašanās vietu var aizmirst, nezināt vai veselības stāvokļa un citu iemeslu dēļ pat fiziski nespēt nosaukt. Aplikācija HealthPoint nodrošina to, ka vienlaikus ar zvanu uz NMP dienesta ārkārtas tālruni 113 dispečeriem tiek nodoti arī zvanītāja atrašanās vietas dati (GPS koordinātes). Tāpat dispečeriem automātiski uz elektronisko izsaukuma karti tiek nosūtīti arī nepieciešamie personas dati (vārds, uzvārds, personas kods), ja tālruņa lietotājs iepriekš tos ir ievadījis aplikācijas profila sadaļā. Šī informācija daudzās situācijās var būtiski paātrināt mediķu brigādes izsūtīšanu un palīdzības saņemšanu.

    Reklāma

    Jāuzsver, ka lietotne HealthPoint NMP dienesta mediķiem ir tikai palīgs atrašanās vietas precizēšanai un zvana laikā nosūtītie dati neaizstās sarunu ar dispečeru palīdzības izsaukšanai. Atrašanās vietas datu precizitāte ir atkarīga no vairākiem faktoriem – tālruņa, operētājsistēmas, telefona iestatījumiem, kā arī GPS satelītu pieejamības, interneta pieslēguma, Wi-Fi, Bluetooth u.c. aktivizēšanas. Tāpēc dispečeram sarunā ar zvanītāju vienmēr jāpārbauda un jāprecizē informācija. Lietotnes atsūtītie dati dispečeram var palīdzēt sarežģītās situācijās, piemēram, ja izsaukums ir no mazapdzīvotas vietas, ārpus pilsētām, ja zvanītājs nonācis nepazīstamā vietā un nespēj pateikt adresi, ja pacients vai cietušais veselības stāvokļa dēļ nespēj pateikt precīzu adresi vai nosaukt kādus tuvākos orientierus u.tml.

    Ja situācija nav dzīvību apdraudoša, bet sazināšanās ar mediķiem ir neieciešama, lietotne piedāvā veikt zvanu savam ģimenes ārstam vai ārpus viņa darba laika uz Nacionālā veselības dienesta ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni. Kā norāda lietotnes izstrādātājs SIA „Meditec”, turpinot attīstīt lietotni, drīzumā tā dos iespēju arī pierakstīties pie izvēlētā ārsta-speciālista, saņemt norādes par pirmās palīdzības sniegšanu dzīvībai kritiskās situācijās, kā arī kartē atrast tuvāko ārstniecības iestādi.

    Lietotne ir brīvi pieejama un bez maksas lejuplādējama viedtālruņos

    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.meditec.emsd.android
    Apple (iOS): https://itunes.apple.com/lv/app/healthpoint/id910674104?mt=8
    Windows Phone: būs pieejama jau vistuvākajā laikā

    Lai viedtālrunī lietotni lejuplādētu un izmantotu, nepieciešama kāda no ierīcēm, kurās darbojas operētājsistēma iOS 7.0, Android 1.6 vai jaunākas to versijas. Lietotne atrašanās vietu nosaka ar GPS, tāpēc ierīcē jābūt iespējotam GPS pakalpojumam vai funkcijai “Mana atrašanās vieta”.

    screen322x572 screen322x572-2 screen322x572-3

    Mobilo lietotni izstrādājis SIA „Meditec”, kas ir vadošais veselības aprūpes nozares informācijas tehnoloģiju izstrādātājs valstī ar vairāk nekā 16 gadu darba pieredzi un vairāk nekā 80 realizētiem nacionālas nozīmes e-veselības projektiem. Lietotnes funkcija ar iespēju zvanīt uz ārkārtas tālruni 113 tapusi sadarbībā ar NMP dienestu.

    Veselības ministrs Guntis Belēvičs preses konferencē, kurā tika prezentēta mobilā aplikācija HealthPoint, uzsvēra: „Šodien Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests savā darbā ievieš jaunus risinājumus, ko piedāvā modernās tehnoloģijas un kas jo īpaši nozīmīgas var izrādīties ekstremālos un ārkārtas gadījumos, kad jāglābj cilvēku dzīvības. Zvanītāja atrašanās vietas noteikšana būtiski uzlabos neatliekamās medicīniskās palīdzības kvalitāti, ātrumu un pieejamību Latvijas iedzīvotājiem.”

    Uzsverot mobilās aplikācijas nozīmi NMP dienesta vadītājs Armands Ploriņš atzīst: „Latvijā ilgus gadus dažādās instancēs noritējušas diskusijas un sagatavošanās darbi, lai operatīvajiem dienestiem būtu iespēja jau zvana saņemšanas brīdī pietiekami precīzi redzēt zvanītāja atrašanās vietu. Diemžēl valstiska risinājuma ar konkrētu rezultātu pagaidām nav. Tāpēc dienests pats meklē iespējas savā darbā ieviest inovācijas, ko šobrīd piedāvā mūsdienu tehnoloģiju straujā attīstība. Šādai aplikācijai, kas noteiktās situācijās var izglābt cilvēka dzīvību, jābūt katra viedtālruņa lietotāja sarakstā kā pirmajai.”

    SIA „Meditec” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Sils norāda: „Turpinām likt pamatakmeņus modernai, mūsdienīgai un attīstītai medicīnai Latvijā. Esam radījuši lietotni, kas atvieglos un paātrinās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta glābšanas procesu, jo līdz ar zvana saņemšanu uz ārkārtas tālruni 113, dispečeram tiek nosūtītas zvanītāja atrašanās vietas koordinātes. Turpinot attīstīt lietotni, pacientiem būs iespēja izvēlēties sev ērtāko laiku un veikt pierakstu pie nepieciešamā ārsta-speciālista, kā arī apskatīt un risināt citus būtiskus jautājumus saistībā ar savu veselību un veselības aprūpi. Domājam, ka ar šo lietotni pacientiem būtiski palielināsies veselības jautājumos nepieciešamā medicīniskās palīdzības pieejamība un glābšanas operativitāte.”

    LMT prezidents Juris Binde: „Apzinoties mobilo sakaru tehnoloģiju būtisko lomu, LMT vairāk nekā divas desmitgades ir veidojis un attīstījis modernāko sakaru tīklu visā Latvijas teritorijā, lai ikvienam mūsu valsts iedzīvotājam būtu pieejamas vienlīdzīgas iespējas. Tas ir īpaši nozīmīgi, ja runājam par drošību un veselību, kas ir svarīgākie nosacījumi ikviena mūsu pilnvērtīgai dzīvei.”

    „HealthPoint ir reāls e-veselības risinājums un lielisks piemērs, kā mākoņa tehnoloģijas var palīdzēt pat glābt dzīvības. Tas ir vēl viens solis e-veselības sistēmas virzienā, un esmu gandarīts, ka Microsoft Azure mākoņa platforma un tehnoloģijas palīdz to nodrošināt. Jaunā lietotne patiesībā ir tikai aisberga redzamā daļa kompleksam IT risinājumam, kas ļauj informāciju par pacientu un viņa veselības stāvokli ātri un operatīvi nogādāt tad un tiem speciālistiem, kuriem tas nepieciešams. Ar paveikto varam lepoties arī Eiropas līmenī,” norāda Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    32 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    14.01.2015 15:27

    Figņa. Pārāk daudz nosacījumu, lai tas nestrādātu.

    Mārtiņš Stankevičs
    14.01.2015 15:39
    Reply to  Ksspars Lccis

    Nu, tad, kad slidena ceļa dēļ būsi nolidojis no šosejas un sasitis mašīnu lupatās. Trieciena dēļ motors ielecis Tev klēpī un lauzis Tev kājas pārraujot pāris diez gan svarīgus asinsirtes kanālus… Kā dēļ Tev iestājies šoks un plus mīnus vienīgais ko spēj ir knapi aizsniegties līdz telefonam, protams, ja tas nav šādu tādu nosacījumu dēl izšķidis… Tad domāju, ka par tādu figņu būsi pateicīgs tam, ko uzskati par visu varenu- dievu, zinātni atkarīgs no Tevis, jo šoka dēļ diez vai ko sakarīgu spēsi pateikt… kur nu vēl to, kurā šosejas kilometrā esi nolidojis..

    Ksspars Lccis
    14.01.2015 18:01

    OK, es uzinstalēšu. Man ir i datu pārraide, i gps ieslēgts utt. Un gaidīšu liktenīgo mirkli. diemžēl – tiem, kas ir šīs programmas mērķa auditorija (veci cilvēki, ar nopietnām med. problēmām) , diez vai ir atbilstoši telefoni, ar ieslēgt datu pārraidi un gps…

    sii
    14.01.2015 23:15

    Šādam gadījumam tiks ieviets eCall, kas nostrādās automātiski trieciena rezultātā. eCall iekārta pati pazvana 112 un nosūta tava vraka koordinātas.
    Šī programma manā uztverē ir lieki izmesta nauda.

    14.01.2015 23:18
    Reply to  sii

    Līdz eCall sistēmas ieviešanai vēl ir gadi divi-trīs jāpagaida.

    Kristaps Broks
    14.01.2015 15:38

    Pārāk sarežģīti, lai krīzes brīdī meklētu kur tā aplikācija ir telefonā nobāzta, jo cik saprotu vienkārši zvanot 113 dati netiks nosūtīti

    14.01.2015 15:46

    NMPD Twitterī labi norādīja, ka šī aplikācija viņu darbā ir tikai vēl viens palīglīdzeklis (tāpat kā 1188 u.c.) un tieši šādi to būtu jāuztver. Noteikti būs gadījumi un apstākļi (labāk gan, lai tādus nav jāpiedzīvo), kad tā var noderēt.

    Mēs kā tehniski domājoši un saprotoši cilvēki, protams, uzreiz saskatām, ka šādai aplikācijai ir daudz trūkumu. Tipiskais Latvijā lietotais viedtālrunis ir lēts draņķis, kam GPS darbojas švaki un nebūtu prāta darbs uzticēties arī šāda veida aplikācijām. Man arī nepatīk tas, ka prezentācijas brīdī nav bijusi gatava Windows Phone versija, jo šādai aplikācijai būtu jābūt izplatītai uz pēc iespējas vairāk ierīcēm. Un vēl tas svešās mēles nosaukums.

    14.01.2015 15:54

    Jau tāda ārkārtīgi vienkārša lieta kā Ģimenes ārstu konsultatīvais tālrunis 66016001 ar visu e-pastu: medkonsultacija@gmail.com un Skype: medkonsultacija brutāli nestrādā, nav sazvanāmi, nav saskaipojami un protams arī sarakstāmi norādītajos laikos. Mēģināts vairākkārt! Fufelis nr.1.

    Augstāk minētais liek domāt, ka aplikācija nestrādās kā solīts. Plus vēl tas, ka jābūt aktīvam GPS un mobilajiem datiem. Kritiskā situācijā var visādi būt.

    Sanāca skeptiski :(

    Juris Kulbergs
    14.01.2015 22:56
    Reply to  Artis Abols

    Man domāt, ka viss OK! Atrašanās vietu, pie izslēgta GPS, mazpilsētā noteica pat līdz burtam aiz mājas Nr. Ārstu tālruni 66016001 esmu izmantojis vairākkārt, tiesa ne caur appu, bet telefona numurs tas pats. Katrā ziņā svešā vietā ļoti noderīgs pasākums. Un tās dažas sekundes atverot appu nebūs izšķirošas, izšķiroši būs tas cik ātri pie tevis ieradīsies(atradīs tevi) mediķi.

    Kārlis Millers
    15.01.2015 10:27
    Reply to  Juris Kulbergs

    Atrašanās vietu līdz mājas nummuram noteica jo pieslēdzies esi no wifi, ko google jau sen kā pēc Tavas mac sazīmējis..

    Juris Kulbergs
    15.01.2015 10:46

    Kopš LMT bezlimita netā, WiFi telefons nav redzējis un patiesībā arī Google lietojot WiFi domā, ka dzīvoju Ventspilī, lai gan reāli esmu Kuldīgā. Pat sievas padumjais Fame saprata kur atrodas.

    Raimonds Talcis
    14.01.2015 16:24

    Cerams ka šī programma tiešām kādam noderēs.

    Kādēļ šī programma var tikt uzstādīta uz tik veca Android kā 1.6, bet tai pat laikā iOS versija ir tikai 7. Domāju šāda veida programmai jābūt arī vecāku OS atbalsts. Interesanti vai uz Windows Phone 7 varēs uzlikt, vai tomēr Windows Phone 8.

    deni2s
    14.01.2015 18:00

    Visticamāk, ka izstrādātājam jaunākajos iOS izstrādātāju rīkos nebija pieejams vairs simulators ar iOS6 vai testa ierīce ar iOS6. Un iOS7+ nosedz lielāko daļu.

    Mārtiņš V
    14.01.2015 16:43
    14.01.2015 17:00
    Reply to  Mārtiņš V

    Tā taču ir pavisam cita aplikācija, kam nav nekāda sakara nedz ar šajā rakstā pieminēto HealthPoint, nedz Latviju.

    Mārtiņš V
    14.01.2015 17:43

    Uzinstalē, piereģistrējies un veic testa zvanu!

    jaja
    14.01.2015 17:07

    Būtu labāk sakāŗtojuši lai receptes un nosūtījumi pie speciālistiem necirkulētu papīra formātā. Pavisam nesen ir sanācis atcelt vizīti pie speciālista jo nosūtijums mājās palicis, kā arī skriet cauri pusei Rīgas pie ģimenes ārsta lai dabūtu kārtējo recepti – laiks, degviela, korķu radīšana.

    Janis
    15.01.2015 10:57

    Kādēļ nevarēja apvienot kopā ar glābšanas dienestu – 112. Tiem taču tikpat svarīgi zināt kur atrodas zvanītājs!

    LOOK
    15.01.2015 11:08

    Principā nav vērts cepties, esmu strādājis pie līdzīga projekta. Aplikāciju var pilnībā automatizēt, palaižot pat no neatbloķēta ekrāna nospiežot vienu ikonu, tā pati piezvanīs, ieslēgs datus, gps, wifi un nosūtīs visu nepieciešamo, tiko vajadzīgie servisi tālrunī sasinhronizēsies. Ja cietušais vēlēsies parunāt, tad arī to varēs izdarīt. Attīstoties aparātiem un baterijām, visus tos servisus varēs turēt ieslēgtus, un tad info tiešām nosūtīsies ātri. Kataklizmas var būt dažādas, aplikācijas nākamā evolūcija varētu būt iespēja nosūtīt datus pēc ārēja (glābēju) pieprasījuma (līdzīgi kā “find my phone”).

    acEy182
    15.01.2015 15:35

    @LOOK dod šurp patestēt ;)

    durell
    08.12.2015 14:33

    Vai jums ir nepieciešams kredīts? Sazinieties Durellpetersonloanfirm utt Mēs kalpošanas privātpersonas, uzņēmumi, apdrošināšana, aizdevumu piedāvājumi dodam Brazīlija štābu. Ja jums nav samaksāt rēķinus šeit mēs meklējam vairāk finansiālas grūtības vai kuriem ir nepieciešama investīciju kredītu, ja jums ir nepieciešams kredīts, lai veiktu visus finanšu nepatikšanām pagātnē. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu ar procentu likmi jebkurā denominācijas valūtu 2% veidus. Man ir, lai informētu Jūs, ka kredīta, ka viņi ir gatavi palīdzēt atrisināt jebkuru finansiālu problēmu es vēlos izmantot šo lielisko līdzekli. Kontaktinformācija E-pasts: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
    Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai justies brīvi apmeklēt Finanšu departaments ir atkarīgs no jūsu biznesa kredīta vajadzībām. Klientiem vajadzētu konsultēties interesē tikai Viņš atzina šīs vēstules saņemšanu un atgriezties pie mums.
    Mr DurellPetersonloanfirm Credit Company || Communications & CSR Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

    jack blessing
    16.01.2017 22:26

    Aizdevumi visu veidu vajadzībām
    Piedāvājam minimumu 10,000.00 eiro līdz 20 miljoniem eiro
    Ar zemu procentu likmi 2%
    aizdevums
    periods: līdz 25 gadiem atkarībā no aizdevuma summas, jums ir nepieciešams.
    klientiem ir
    Būt vecāki o F 18 gadi
    Šis darījums ir 100% drošs visiem clents
    Lai saņemtu pilnu informāciju par kredītu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu:
    (Jackblessingfirm@gmail.com)

    juliet quin
    12.02.2017 02:41

    Laba diena visiem šajā mājas lapā varētu liecināt, kā es kļuvu glābšanas Mr Sergejs Shikunov Kad es biju noārdīt.
    Es esmu kundze, Blanca Payne pēc nosaukuma. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevumu pretendentiem jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ​​ir izkrāpšanu pirms visur mēnešiem man bija finansiāli saspringtas, un jo mans izmisums man bija cheated ar vairākiem tiešsaistes aizdevējiem. Man bija gandrīz zaudējis cerību, kamēr mans draugs minēti mani ļoti uzticamu aizdevējs sauc Mr Sergey Shikunov kas man aizdot aizdevumu $ 100,000 8hrs bez stresa.
    Ja Jums ir nepieciešama jebkāda veida aizdevumu, vienkārši sazināties ar viņu pa e-pastu: (sergeyshikunov@yahoo.com), kas ir iemesls, kāpēc es esmu, izmantojot šo vidēja brīdināt visus kredītvēsturi, jo ellē es pagājis rokās šo krāpniecisko aizdevējiem. un kā es biju glābšana vīriešu, SERGEY SHIKUNOV.

    Un es negribu no jums iziet cauri šādai elli, ka es devos rokās šo viltus tiešsaistes aizdevējiem, es arī gribu, lai jūs man palīdzēt nodot šo informāciju cilvēkiem, kas ir nepieciešama aizdevuma, kad tev savu aizdevums Mrs Blanca Payne, es lūdzu, lai Dievs dod viņam. dzīve Dievs svētī viņu mūžīgi labā viņš ir paveicis manā dzīvē.
    Kundze, Blanca Payne

    franca woller
    14.07.2017 10:46

    Labdien un laba diena no Lapo.financialgroup01@outlook.com Vai jūs domājat par īstas aizdevuma saņemšanu? Vai jums tiešām ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir parāds? Vai jums ir liegta? Vai jūs esat apvainots? Ja tā ir jūsu iespēja iegūt reālu kredītu un sasniegt jūsu vēlmes, mēs piedāvājam individuālus aizdevumus, uzņēmumu aizdevumus un biznesa aizdevumus un visu veidu aizdevumus ar procentiem 2% un 24 stundas, lai iegūtu vairāk informācijas.
    Sazinieties ar mums pa e-pastu: Lapo.financialgroup01@outlook.com PIEZĪME Visu atbildi ir jānosūta Lapo.financialgroup01@outlook.com
    Ar cieņu

    Lapo.financialgroup01@outlook.com

    PRUDENCE LOAN FIRM
    27.07.2017 13:25

    Vai jums ir nepieciešams ātrs biznesa aizdevums?

    E-pasts: prudenceloanfirm@gmail.com
    Vai esat uzņēmējs vai sieviete?
    Vai jums ir nepieciešams ātrs biznesa aizdevums?
    Vai jūsu bankas ir noraidījušas?
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu uzņēmējdarbību?
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai paplašinātu savu biznesu?
    Vai vēlaties atvērt vairāk biznesa vietu?
    Mēs varam palīdzēt jums saņemt aizdevumu 48 stundu laikā.
    Summa: no 5000 ASV dolāriem līdz 500 miljoniem USD
    Gada procentu likme ir 3%.
    E-pasts: (prudenceloanfirm@gmail.com)

    x
    27.07.2017 13:30

    vai jūs vajag nobanot vai nē?

    Michael Thiago
    01.09.2017 04:28

    Sveiki,
    Tas ir informēt sabiedrību, ka Mr Micheal Thiago, cienījama personīgā aizdevuma aizdevējs, ir radījusi finansiālās iespējas visiem, kuriem vajadzīga finansiāla palīdzība. Vai jums ir nepieciešams tūlītējs aizdevums, lai dzēstu savu parādu, vai jums ir nepieciešams kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai bankām un citām finanšu aģentūrām esat kādreiz noraidījis? Tikai tāpēc, ka mēs esam šeit par visām jūsu finansiālajām problēmām. Mēs izsniedzam sabiedrībai, uzņēmumam un kopienai 2% procentu likmi skaidrā un viegli saprotamā veidā, ar šiem noteikumiem un nosacījumiem. Nepieciešama kredīta pārbaude, 100% garantēta.
    Nosūtiet mums e-pastu: (Spiffboss@gmail.com)

    Anastasia Ryabova
    08.03.2018 23:08

    Laba diena,

    Ja esat biznesa vīrietis vai sieviete? Ja jums ir kāds finansiāls stress vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums
    atmaksāt parādus vai samaksāt rēķinus? Vai jums ir zems kredīta rādītājs, un jums ir grūti iegūt aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai finansējums, piemēram:

    a) personīgais aizdevums
    b) izglītība,
    c) parāda konsolidācija,
    d) paplašināšana,
    e) utt

    Mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un sadarbojamies ar iestādēm ar 3% procentu likmi gadā. Minimālā summa, ko jūs varat aizņemties, ir USD 2 000,00, maksimāli USD 50 miljoni. Lūdzu, ja esat ieinteresēts, sazinieties ar mums ar tālāk norādīto e-pasta ziņojumu.

    Sazinieties ar mums tagad: info.trustfirm2012@gmail.com
    NAME: Catherine Cole

    Ātri un viegli pieejams aizdevums

    Jean Carlos
    25.04.2018 04:06

    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai nomaksātu rēķinus, uzsāktu uzņēmējdarbību vai jebkāda veida aizdevumu, sazinieties ar Jean Carlos kungu ar { Creditplusfinance11@gmail.com }

    Jean Carlos
    24.09.2018 05:51

    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību vai samaksātu rēķinus un korporatīvo finanšu līdzekļus nekustamajam īpašumam un jebkura veida uzņēmējdarbības finansēšanai. Mēs piedāvājam arī aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un korporatīvajām institūcijām. ar 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam aizdevumu nopietniem domājošiem cilvēkiem, kuri ir ieinteresēti saņemt aizdevumu, ja interesē, sazinieties ar šo e-pastu: creditplusfinance11@gmail.com vai WhatsApp +16234044993

    Harry Dunk
    05.11.2018 12:40

    Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es esmu reģistrēts, lai izsniegtu aizdevumus ar ļoti zemu likmi 3% gadā. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu, un es izsniedzu vienā dienā apstiprinātus aizdevumus. Visu veidu aizdevumi, piemēram, ārkārtas aizdevumi, cietā naudas aizdevumi, parāda konsolidācijas aizdevums, auto, transportlīdzeklis, kravas automobiļu aizdevumi, biznesa aizdevums, finansējums / finansējums, hipotekārie aizdevumi, studentu aizdevumi, lauksaimniecības aizdevumi, aizdevumi būvniecībai, projektu finansējums, aizdevums, lai sāktu projektu un daudz ko citu. Apmeklējiet šodien (rodfinancing@gmail. com)

    Tīmekļa vietne: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

    PEACE LENDERS
    05.12.2018 05:23

    Mūsu piedāvātais piedāvājums klientiem ir pozitīvs un pilnībā iesaistīts. Mēs strādājam
    ar mums maksimālo garantiju, lai saņemtu finansējumu, jo mums ir A +
    vērtējums. PLF gadi ir augsti vērtēti kā viens no labākajiem internetā
    uzņēmumi ar zemāku procentu likmi 2%. Ja jums ir nepieciešams finansējums, nē
    sazinieties ar mums pa e-pastu: (peacelenders@gmail.com)
    Whatsapp skaits: +1 (631) 960-9708

    Our proposed offer for customers is positive and fully engaged. We work
    with us with the maximum guarantee to get funding because we have A +
    rating. PLF’s years are highly appreciated as one of the best online
    companies with a lower interest rate of 2%. If you need financing, do not
    hesitate to contact us via email:(peacelenders@gmail.com)
    Whatsapp Number: +1 (631) 960-9708

    Reklāma