Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill Baltics 2015: piču konkurss, programma un demo stendi

    Jaunākie raksti

    Tuvojas Baltijā saturiski bagātākā IT un stārtapu konference TechChill Baltics 2015, kas jau 10. februārī pulcēs tehnoloģiju uzņēmējus, investorus, studentus un citus interesentus gan no Eiropas, gan ASV. No šodienas jaunie stārtapi var pieteikties piču konkursam, iepazīties ar konferences programmu, kā arī iegādāties demo stenda vietu konferences norises vietā, Palladium koncertzālē. Ar stratēģiskā partnera Lattelecom atbalstu ikvienam interesentam būs iespēja sekot līdzi konferencei arī tiešraidē Lattelecom Televīzijā.

    TechChill Baltics konference Rīgā notiks jau ceturto gadu, un šogad par centrālo tēmu ir izvēlēta stārtapu izaugsme (growth-hacking) un vadība, piedāvājot dažādas prezentācijas un paneļdiskusijas par veiksmīgu darbinieku atlasi, uzņēmuma iekšējās kultūras radīšanu, finansējuma piesaisti un uzņēmuma vispārēju attīstību. Tostarp jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja piedalīties piču konkursā un izcīnīt iespēju prezentēt savas idejas investoru žūrijai un visai TechChill konferences auditorijai, tā atverot durvis jaunu tirgu un klientu iekarošanai. Iepriekšējos gados konkursā laurus plūkuši tādi stārtapi kā Infogr.am, Bliu Bliu un TrackDuck, turklāt pēdējie neilgi pēc tam noslēdza arī 275,000$ investīciju raundu. Pieteikties piču konkursam var līdz 26.janvārim, un pieteikuma forma ir pieejama šeit: https://www.surveymonkey.com/s/NW5RPGK.

    Reklāma

    Konferences rīkotāji ir priecīgi paziņot, ka runātāju sarakstam ir pievienojies Dens Makinlijs,  kurš sniegs savu ieskatu, kā veicināt uzņēmuma attīstību, pareizi izmantojot pieejamos datus. Būdams galvenais inženieris vadošajā amatnieku produktu platformā Etsy, Dens piedalījies uzņēmuma datu infrastruktūras izveidē, kā arī palīdzējis attīstīt Etsy komandas sastāvu no 20 līdz 600 darbiniekiem. No 2015.gada Dens darbojas online maksāšanas platformā Stripe.

    Starp pārējiem runātajiem ir Džordžs Berkovskis (IceCream, grāmatas How to build a billion dollar app autors, HAILO), Džo Koens (Sofar Sounds, Seatwave, Match.com), Džonatans Bredfords (Techstars in London), Kolete Balū (Ballou PR), Kristobals Alonso (Telenor Denmark), Deivids Bizers (Talent Fountain) un citi. Pilna konferences programma un runātāju apraksti pieejami šeit: http://tcbaltics.com/#schedule

    Ikgadējo tradīciju saglabā arī TechChill demo stendi, kam no šodienas var pieteikties, rakstot uz e-pastu info@tcbaltics.com. Demo stends stārtapiem ļaus visas dienas garumā reklamēt savu produktu, veidot jaunas partnerības, meklēt klientus un uzrunāt klātesošos investorus. Šogad tehnoloģiju jaunuzņēmumiem būs pieejami divu veidu stendi:

    • Halles stends (350€) pirmā stāva lielajā zālē, nodrošinot iespēju klātienē sekot arī konferences prezentācijām un diskusijām. Pieejamo stendu skaits – 5.
    • Mazais stends (250€) otrā stāva atpūtas zonā, ļaujot mierīgākā gaisotnē iepazīstināt ar savu produktu un dibināt sadarbības. Pieejamo stendu skaits – 4.

    Katram stendam tiks nodrošināts darba galds, elektrība un internets, kā arī 2 bezmaksas ieejas biļetes uz TechChill konferenci.

    TechChill Baltics 2015 organizētājs ir nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju koprades telpa, kur mitinās vairāk nekā 30 stārtapu un kas regulāri rīko tādus ar uzņēmējdarbību, tehnoloģijām un stārtapiem saistītus pasākumus kā ikmēneša Mītapi un TechHub Stārtapu Akadēmija. TechChill Baltics 2015 stratēģiskais partneris ir lielākais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Latvijā Lattelecom, kas nodrošinās ātru WiFi konferences norises vietā, Palladium koncertzālē, kā arī TechChill Baltics konferences tiešraidi Lattelecom Interaktīvajā televīzijā, Lattelecom Virszemes TV un Lattelecom Interneta televīzijā.  Lattelecom rada un ievieš inovācijas, lai saglabātu līderpozīcijas nozarē un sniegtu saviem klientiem plašākas inovāciju iespējas mūsdienīgai dzīvei. Lattelecom izveidojis  ērtu fotogrāfiju, video failu un citu datu uzglabāšanas vietni eDati.lv, attālinātu mērierīču nolasīšanas pakalpojumu Lattelecom Telemetrija, kā arī šobrīd attīsta telemedicīnas risinājumus un Lattelecom spēļu platformu.

    TechChill Baltics 2015 tapis sadarbībā ar Latvijas Garantiju aģentūru programmas ‘Atbalsts iesācējuzņēmumu apmācību un semināru rīkošanai’ ietvaros un Microsoft.

    TechChill Baltics 2015 informatīvie partneri ir Kursors.lv, Dienas Bizness, ArcticStartup, LETA, IR un IR Nauda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma