Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izstādē CES 2015 prezentē otrās paaudzes LG Styler apģērbu kopšanas sistēmu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentēja atjauninātu un modernāku apģērbu pārvaldes sistēmas LG Styler versiju. Jaunais kompaktais un cenas ziņā krietni pieejamākais LG Styler izstrādāts, lai atsvaidzinātu apģērbu bez mazgāšanas līdzekļiem, sniedzot lielisku risinājumu tādiem grūti kopjamiem apģērbiem kā uzvalkiem, mēteļiem un džemperiem.

    Aprīkots ar vairākām funkcijām, kas nav pieejamas nevienā veļas mazgājamā mašīnā, jaunākais LG Styler atsvaidzina apģērbu tikpat ātri un ērti, kā līdz šim. Ierīces Odor Removal funkcija izmanto tvaiku, lai palīdzētu likvidēt nepatīkamus aromātus, ko radījuši dūmi, ēdiens un sviedri. Lietotāji var izvēlēties starp diviem atšķirīgiem aromātiem, kas nodrošina atsvaidzinošu, vieglu smaržu. Quick Refresh funkcija nodrošina apģērbam svaigu izskatu, sajūtas un smaržu, bet Moving Hanger Action maigi izpurina apģērbu pēc tvaika apstrādes, lai likvidētu krunkas. Turklāt ar jauno Easy Pants Crease Care funkciju bikses iespējams atsvaidzināt un tajās izveidot ideālu ieloci aptuveni pusstundas laikā. Jaunais LG Styler aprīkots arī ar iebūvētu siltuma sūkni, kas rada siltu gaisu un saglabā to zemā temperatūrā, lai novērstu apģērba saraušanos vai bojāšanos žāvēšanas laikā.

    Reklāma

    LG Styler arī nodrošina efektīvu sterilizēšanu ar TrueSteam, kas ir LG karstā tvaika sistēma, ko piedāvā liela daļa LG iecienīto veļas mazgājamo mašīnu. Ar vienkāršu pogas spiedienu tiek pielietots karstais tvaiks, lai likvidētu 99,9% mikrobu un baktēriju, kas uzturas dziļi apģērbā un mīkstajās rotaļlietās (1). Atzītas produktu testēšanas organizācijas, tostarp Britu Alerģijas fonds un Korejas Apģērbu testēšanas un izpētes institūts ir pārbaudījušas un apstiprinājušas LG Styler tvaika sterilizēšanas funkcijas efektivitāti.

    Jaunajā LG Styler nodrošināta arī Smart Diagnosis funkcija un ērtā NFC marķēšana. Smart Diagnosis ar viedtālruņa palīdzību informē lietotāju, kad ierīcei nepieciešama apkope vai remonts, bet ar NFC lietotāji savos viedtālruņos var lejupielādēt specializētus kopšanas ciklus, kurus ar vienu tālruņa spiedienu iespējams augšupielādēt LG Styler.

    Salīdzinājumā ar sākotnējo modeli jaunā LG Styler kopējais izmērs ticis samazināts par 30%, un noapaļotās malas, modernās stikla durvis un gaumīgais alumīnija rokturis ir paredzēts, lai ierīce spētu nevainojami iekļauties praktiski jebkurā interjerā. Styler darbojas ļoti klusu vien 40dB skaļumā, tāpēc to iespējams darbināt, kamēr jūs guļat.

    „Mūsu dzīvēm kļūstot aizņemtākām, aizvien sarežģītāka kļūst pienācīga mūsu garderobes kopšana,” norāda LG Home Appliance & Air Solution Co. prezidents un vadītājs Sundžins Jo (Seong-jin Jo). „Profesionāli tīrīšanas pakalpojumi ir ne tikai dārgi, bet tie ilgtermiņā var arī sabojāt apģērbu. LG Styler palīdz lietotājiem saglabāt lielāku kontroli pār savu garderobi, un tā ir lieliska alternatīva šādiem pakalpojumiem, kas nodrošina pēc iespējas labāku mēteļu, džemperu, blūžu un citu smalku apģērbu izskatu.”

    LG Styler galvenās specifikācijas:

    • Apģērbu atsvaidzināšana (kopumā 4 apģērba gabali)
    • Easy Pants Crease Care funkcija
    • Siltuma sūkņa tehnoloģija
    • Sanitārais cikls (ar Intertek sertifikātu)
    • Maigs žāvēšanas režīms smalkiem apģērbiem
    • Smart DiagnosisTM funkcija
    • NFC atbalsts

    1 BAF pārbaudījis mazuļu apģērbu, mīkstās rotaļlietas, segas un vilnas audumus, lai noskaidrotu mājas putekļu ērcīšu klātbūtni. KATRI pārbaudījis trīs kreklus zeltainā stafilokoka un E.coli baktēriju klātbūtnei.

    Styler2_2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    13.01.2015 19:43

    Es tak sen saku – LG ir laba putekļu sūcēju firma :D

    Reklāma